4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 7 betyg
1
2
0
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Mycket bra

  Jag kan rekommendera den här ögonpennan, lätt att applicera och sitter hela dagen.
  3 gillar
 • för 7 månader sedan

  Fin färg men väldigt mjuk penna

  Jätte fin färg som sitter hela dagen men pennan är extremt mjuk så efter ett drag på ena ögat är tippen inte vass längre så svårt att få precision på det andra ögat då tippen försvinner så snabbt annars bra penna med bra konsistens. #tävling

  + 2

  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Fantastiska!

  De här pennorna är fantastiska, superlätta att applicera och håller hela dagen. Jag har känslig hud och har inga problem alls att tåla dem - köpt både blackcoccoa, mulberry och graphic gray, alla jättefina färger.
  1 gillar
 • för 20 månader sedan

  ok......

  Helt ok, men kanske inte riktigt värda det priset... Jag har färgerna emerald och slate grey (båda är skimriga) och de sitter bra på ögonlocket, dock inte i vattenlinjen. Jag vill även varna för att man kommer att ha glitter i ansiktet i ett par dagar efter att man använt pennan i färgen emerald...
  1 gillar
  • för 15 månader sedan
   Jag kan verkligen rekommendera de här ögonpennorna, det är de enda som sitter på plats hela dagen utan att smeta ut. Jag haroljiga ögonlock och har provat många märken allt från dyrt till budget och de här är de enda som funkar för mig. + att de inte kliar eller irriterar ögonen.
   Gilla

PIXI
Endless Silky Eye Pen CoboltBlue #Coboltblue

7 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Denna otroliga lågvariga gel-penna ger intensiv färg och är lätt att applicera med den mjuka spetsen för att du ska kunna göra magnifika looks.

Inget kladd, vattenfast formula.

Användning:
Applicera med korta drag nära fransraden. Lägg tjocklek efter ditt önskemål. Önskas en mer sotig look, sudda linjen direkt eftersom den torkar fort och är vattenfast.

1,2g

 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1964-113-0009

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019