3 användarbilder
1 look

Looks

KATTIG MASCARA + HUDVÅRD FRÅN...

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 100 betyg
3
2
10
18
67
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  Beroendeframkalladen !

  Använt denna i över två år. Trodde först inte den gjorde mycket, men efter två veckors användning blev min hud smidigare, hudtonen jämnar och har sedan användningen mycket sällan blemmor eller torrhet. Gör också att andra produkter jag använder kan verka djupare i huden. Vad mer kan man önska?
  15 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Bra för finnar och ärr?

  Är denna bra för att motverka finnar och ta bort befintliga ärr från tidigare finnar?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Emilia 🌺 Just för att ta bort befintliga ärr skulle jag personligen gå på lite starkare produkter. Kolla gärna på "ojämn hudstruktur" i lyko.se/the-ordinary/guide Men tänk på att det är starka produkter och var försiktigt om du har en känslig hud. Ha det fint 🤩
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Kombination

  Går det bra att använda denna tillsammans med The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA samt The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1. Samt använder jag Clinique moisture surge 72-hour auto-replenishing hydrator och deras rengöring.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hejsan Ella!
   Det ska inte vara något problem att använda dessa tillsammans 👍😊
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Pixi Glow Tonic!

  Pixi Glow Tonic!
  Hej! Efter att ha hört mycket gott om denna skulle jag nu vilja testa den. Men jag skulle vilja veta lite om vilka produkter jag kan använda efteråt? Den hudvårds rutin jag har nu på kvällen är rengöring från the ordinary, buffet från to, niacinamide 10%+zinc 1% från to, Granactive retinoid 2% från to och en nattkräm från Aco. Funkar det ihop med pixi eller vad skulle jag behöva ändra på om jag vill använda den på kvällen? Sen tänkte jag höra om det finns något annat som är bättre än just denna blandning för någon i 40 års åldern med fet hy (stora porer) med yttorrhet?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Cecilia 😊 Lite klurigt då rekommendationen är att man inte ska blanda syror från olika märken, och jag skulle inte använt denna i samma rutin som Retinoid. Ett annat alternativ är att du kör efter rutinen "Åldrande" lyko.se/the-ordinary/guide och lägger till Niacinamide efter Buffet på morgonen. Ha en fin dag 😀🌻
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Kräm

  Hej! Har ni nå tips vad för kräm man kan andvända efter denna toner? Kan man andvända en återfuktande kräm från clinique? Eller kräm från aco?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Maria😊 Det går bra med att välja en återfuktande kräm man skall bara tänka på att de inte skall innehålla syror.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  solskydd

  Hej! Vart i min rutin ska jag lägga solskyddsfaktorn??
  Gilla
  • för 4 veckor sedan
   Tack!
   1 gillar

PIXI
Glow Tonic 250 ml

100 Betyg
299:-
Beskrivning
Ingredienser

Detta exfolierande ansiktsvatten berikat med ginseng och fruktos, tightar upp huden och ger en fastare känsla. Kontinuerligt användande lämnar en klar och fin hy med strålande lyster.

Användning:
Använd morgon och kväll på rengjort ansikte. Fukta en bomullsrondell med Glow Tonic och svep över ansikte, hals och dekolletage (undvik området kring ögonen).

Observera: vid användning av produkter innehållandes glykolsyra rekommenderas du alltid att använda solskyddsfaktor dagtid.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter