Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Poze Clip&Go Löshår One Piece 4B Chocolate Brown 50 cm

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Poze introducerar marknadens enklaste och snabbaste clip on hårförlängning, Clip & Go One-Piece! 

Nu får du ett helt set löshår med färdigsydda clips på en enda del. Detta innebär längre och fylligare hår på bara några minuter. Med Poze Clip & Go One-Piece får du ett lyxigt kvalitetshår som passar perfekt alla dagar i veckan.  Låt fantasin flöda och skapa ikoniska frisyrer som inte går att missa.  Poze Clip & Go One-Piece, från röda mattan till dig! 

• Form: Rakt hår som även går att forma med lock- eller plattång. 
• Mängd & Mått: One-Piece väger ca 120 gram och är 28cm bred. Levereras med fastsydda clips redo att fästas i håret.  

Poze Easy Clip Technology gör det otroligt enkelt och smidigt att förlänga/förtjocka ditt hår. Du fäster håret när du vill och får ett mycket bekvämt och stabilt fäste tack vare de smarta clipsen som medföljer. Poze utvecklar egna clips med förstärkt metall och gummikant för att ge extra bra grepp. På bara några klick så har du ditt drömhår på plats. Så här gör du: Ta en rak passé som sträcker sig från sida till sida, tupera närmast botten och sedan spraya. Därefter tar du Clip & Go One-Piece och klämmer fast där du tuperat. Styla sedan håret efter egna önskemål och behov.

Poze Standard Quality – Storsäljare och kundfavorit. Med sin fyllighet och kvalité passar löshåret utmärkt till alla tillfällen. Standard Quality är rakt och får i vissa fall ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Håret är ursprungligen mörkt och färgas sedan till ett stort urval av vackra nyanser för att passa just ditt hår. 100% Naturligt Remy Löshår som är behandlat med Poze Keratin-Refill Process som vårdar håret med intensiv näring och gör det starkare. Remy innebär att alla strån i håret är rättvända, vilket minimerar trassel och ger längre hållbarhet.

Skötselråd:
• Undvik att sova med Clip & Go Extensions, ta ur de från håret innan du sover för att få en skönare sömn och för att inte slita på ditt löshår.
• Vid träning skall du ta ur löshåret, detta håller håret fräschare och du behöver inte tvätta det lika ofta.
• Vädra håret när du känner att det är ofräscht, du behöver inte tvätta det varje gång du duschar. Om detta inte hjälper är det dags att tvätta det. När du väl behöver tvätta det så gör du det separat och torkar det lätt med handduk innan du låter det självtorka. Borsta igenom håret när det är torrt igen.Poze rekommenderar dig att alltid använda kvalitetsprodukter på ditt löshår. 

 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019