Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 13 månader sedan

  Löshår

  Hej! Kommer ni få in POZE FLIP & GO LÖSHÅR 1 SET 12NA PLATINUM i 60 eller 70 cm?
  Tacksam för svar!
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 13 månader sedan
   Hej.
   Det är inget som är på väg in vad jag kan se. Vi har endast 50 cm.
   Tveka inte att återkomma om du har frågor eller funderingar.
   Önskar dig en fin dag.
   Gilla

Poze Hairextensions
Poze Flip & Go Löshår 1 set 50cm 12NA Platinum

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Poze Flip & Go Hair Extensions
Poze presenterar en av de mest fantastiska och innovativa produkterna på marknaden. Flip & Go Extensions är ett hårplagg som du kommer att älska att bära. Den passar precis alla och ger enastående resultat på nolltid. Det har aldrig varit så enkelt att skapa glamorösa frisyrer med längd och fyllighet. Flip in metoden är snabb, smidig och kräver inga förkunskaper. Nu kan du få ditt drömsvall på bara några minuter utan att belasta det egna håret, perfekt för alla tillfällen. Hårplagget fästs med en transparent lina som du bara klär på som ett hårband.

• Form: Rakt hår som även går att forma med lock- eller plattång.
• Mängd & Mått: 1 del som är ca 28cm bred och väger ca 100g. Hårdelen är försedd med en lina och är redo att kläs på direkt. Linan är justerbar för att passa alla.

Så här gör du: Börja med att justera linan efter din huvudstorlek och fixera sedan linan genom att klämma fast ringen med en tång. Sektionera upp ditt överhår och klä sedan på ditt Flip & Go med linan precis som ett hårband. Släpp sedan ner ditt överhår. Styla sedan håret efter egna önskemål och behov.

Poze Standard Quality – Storsäljare och kundfavorit. Med sin fyllighet och kvalité passar löshåret utmärkt till alla tillfällen. Standard Quality är rakt och får i vissa fall ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Håret är ursprungligen mörkt och färgas sedan till ett stort urval av vackra nyanser för att passa just ditt hår. 100% Naturligt Remy Löshår som är behandlat med Poze Keratin-Refill Process som vårdar håret med intensiv näring och gör det starkare. Remy innebär att alla strån i håret är rättvända, vilket minimerar trassel och ger längre hållbarhet.

Skötselråd:
• Undvik att sova med Flip & Go Extensions, ta ur de från håret innan du sover för att få en skönare sömn och för att inte slita på ditt löshår.
• Vid träning skall du ta ur löshåret, detta håller håret fräschare och du behöver inte tvätta det lika ofta.
• Vädra håret när du känner att det är ofräscht, du behöver inte tvätta det varje gång du duschar. Om detta inte hjälper är det dags att tvätta det. När du väl behöver tvätta det så gör du det separat och torkar det lätt med handduk innan du låter det självtorka. Borsta igenom håret när det är torrt igen. Poze rekommenderar dig att alltid använda kvalitetsprodukter på ditt löshår.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019