Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 4 betyg
4
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 7 månader sedan

  Dåligt!!

  När jag skulle ta av tejpen var den sååååå kladdig och vägra släppa med remover trotts jag använde hela två flaskor från samma märke och kletade sig överallt!
  Varan borde inte få säljas!
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  HELT VÄRDELÖS

  Denna tejp ska inte få säljas!!

  80% av tejpen fick jag och min frisör slänga, det fastnade inte ens på remsan på håret!

  Den tejpen som fastnade när vi bytte var ju bara att ta ut för den räckte till för få fästen för att ens få en halvdant resultat.

  Tejpen gick inte att få ut sen ur håret, även fast remover användes flertal gånger. Även nästan hela hårförlängning var bara att kasta för att tejpen var så kladdig och klistrig att det hamnade precis överallt sen, och gick så klart inte att få bort med varken remover eller tvätt med djuprengörande schampoo..
  1 gillar
 • för 20 månader sedan

  Power Poze

  Hej! När jag skulle ta bort mitt löshår för att flytta dem så hade jag stora problem att få bort klistret från tejpen. Klistret satt kvar på mitt egna hår och var omöjligt att få bort trots att jag använde Power poze taperemovern som ju är av samma märke. Vet inte vad jag gjorde för fel? Men det var definitivt inte skonsamt mot mitt hår då det blev omöjligt att reda ut. Det var faktiskt riktigt hemskt. Mvh Christina
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 20 månader sedan
   Hej Christina.
   Det låter inte bra att det sitter så pass ordentligt i ditt hår, prova att använda mer remover där det sitter kvar och testa också att ha på rikligt med balsam för att försöka reda ut detta försiktigt.
   Skulle det vara så att du tror att det är något fel på tejpen så ser vi gärna att registrerar en reklamation på detta så att vi får möjlighet att kolla upp denna tejp.
   Hur du registrerar en reklamation finns under våra köpvillkor.
   lyko.se/info/kopvillkor
   Tveka inte att återkomma om du har frågor eller funderingar.
   Önskar dig en fin dag.
   1 gillar
 • för 24 månader sedan

  Dubbelhäftande tejp

  Hej! Är det här dubbelhäftande tejp? Mvh Li
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Hej! Varför finns inte rullen med tejp kvar? Den var betydligt bättre tycker jag. Blev jätte förvånad då jag fick hem produkten. Dessutom är dom längre än vad fästena som man köper är. Så ca. 1 cm får man ändå klippa bort som bara blir "spill". Hoppas ni får in rullen igen. Mvh
   Gilla

Poze Hairextensions
Poze Power Tape

4 Betyg
249:-

Poze Power Tape är en stark och smidig tejp som ger hållbart resultat utan att slita på ditt hår. Extensions tejpen används till insättning eller återanvändning av siliconträns eller Tape On Löshår. Transparent och tunn tejp för bekvämt och snyggt resultat.

Tillverkas i Europa och håller högsta möjliga kvalité.

Storlek och mängd: Varje bit är 0,8 cm hög och 5,5 cm bred. Ett paket innehåller totalt 5 ark och totalt 50 tejpbitar som räcker till ca 2,5 förpackningar Tape On Löshår.

Gör så här: 

Ta bort den gamla tejpen från fästet.

Rengör fästet noga för att avlägsna rester, remover och eventuell fett.

Innan du applicerar tejpbitar skall fästet vara helt torrt. Tänk på att inte vidröra tejpytan med fingrarna. Tryck fast tejpen ordentligt så den fäster utan någon luft emellan. Klipp bort överbliven tejp.

När du fäst ny tejp på alla delar så fäster du håret genom att ta bort skyddsremsan från tejpen utan att vidröra med fingrarna. Applicera sedan ditt löshår enligt instruktioner. 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020