Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 4 betyg
4
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 månader sedan

  Dåligt!!

  När jag skulle ta av tejpen var den sååååå kladdig och vägra släppa med remover trotts jag använde hela två flaskor från samma märke och kletade sig överallt!
  Varan borde inte få säljas!
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  HELT VÄRDELÖS

  Denna tejp ska inte få säljas!!

  80% av tejpen fick jag och min frisör slänga, det fastnade inte ens på remsan på håret!

  Den tejpen som fastnade när vi bytte var ju bara att ta ut för den räckte till för få fästen för att ens få en halvdant resultat.

  Tejpen gick inte att få ut sen ur håret, även fast remover användes flertal gånger. Även nästan hela hårförlängning var bara att kasta för att tejpen var så kladdig och klistrig att det hamnade precis överallt sen, och gick så klart inte att få bort med varken remover eller tvätt med djuprengörande schampoo..
  1 gillar
 • för 16 månader sedan

  Power Poze

  Hej! När jag skulle ta bort mitt löshår för att flytta dem så hade jag stora problem att få bort klistret från tejpen. Klistret satt kvar på mitt egna hår och var omöjligt att få bort trots att jag använde Power poze taperemovern som ju är av samma märke. Vet inte vad jag gjorde för fel? Men det var definitivt inte skonsamt mot mitt hår då det blev omöjligt att reda ut. Det var faktiskt riktigt hemskt. Mvh Christina
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 16 månader sedan
   Hej Christina.
   Det låter inte bra att det sitter så pass ordentligt i ditt hår, prova att använda mer remover där det sitter kvar och testa också att ha på rikligt med balsam för att försöka reda ut detta försiktigt.
   Skulle det vara så att du tror att det är något fel på tejpen så ser vi gärna att registrerar en reklamation på detta så att vi får möjlighet att kolla upp denna tejp.
   Hur du registrerar en reklamation finns under våra köpvillkor.
   https://www.lyko.se/info/kopvillkor
   Tveka inte att återkomma om du har frågor eller funderingar.
   Önskar dig en fin dag.
   1 gillar
 • för 20 månader sedan

  Dubbelhäftande tejp

  Hej! Är det här dubbelhäftande tejp? Mvh Li
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 18 månader sedan
   Hej Mari! Det var tråkigt att höra. Tveka inte att registrera en reklamation om du tror att det vart något fel på din produkt. Detta gör du via ditt konto på vår hemsida.
   Gilla

Poze Hairextensions
Poze Power Tape

4 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Poze Power Tape är en stark och smidig tejp som ger hållbart resultat utan att slita på ditt hår. Extensions tejpen används till att fästa siliconträns eller Tape On Extensions. Transparent och tunn tejp för bekvämt och snyggt resultat. Tillverkas i Europa och håller högsta möjliga kvalité.

Gör så här: Montera tejp på Tape hårets siliconremsa, undvik kladdiga fingrar på tejpen och siliconremsan. Avlägsna med Poze Tape On Remover, du kan enkelt återanvända ditt löshår genom att fästa med ny tejp. 

Storlek: 0,8cm bred och 2,5m lång.

Köps ofta tillsammans

1248:-
1447:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019