PÜR Cosmetics Cameo Contour Stick Light

Bli först med att betygsätta produkten
595:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Ger en naturlig hy med en strålande och lysande finish. Allt handlar om en snygg, felfri och glödande hud. Svampen gör det lätt att applicera och ansiktet får en naturligare kontur.

Pürs dubbla konturstick har en krämig men oljefri formula som ger en pudrig yta, den innehåller även en professionell svamp som man använder för att skugga fram ansiktets konturer. Genom att använda ljusrefl ekterande mikrosfärer framhäver man ansiktets naturliga form samtidigt som man effektivt döljer och korrigerar mörka fläckar och fina linjer.

Funktioner och fördelar:
Dual-ended Contour Stick innehåller det aktiva Ceratin Complexet med en antiage effekt och som samtidigt ger mycket fukt. Aktiva ingredienser
  • Ljusrefl ekterande mikrosfärer – Framhäver ansiktets form samtidigt som de döljer fi na linjer och pigmentförändringar
  • Ceretin Complex – Kapslar in aktiva ingredienser som effektivt bekämpa olika ålderstecken. Tillför fukt, ceramider och A -Vitamin.
  • Sodium Hyaluronate – Tillför fukt, huden ser naturligt fylligare och slätare ut.
Applicering:
Börja med att applicera den ljusa färgen på ställena i ansiktet som ljuset naturligt träffar (som på kindbenet, brynbenet, näsan och hakan) och den mörkare färgen på ställerna man normalt har lite skugga (som precis undet kindbenet, globlinjen och käkbenen). Använd svampen för att sudda ut.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.