Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 8 månader sedan

  Ger volym och sitter kvar länge

  Jag gillar verkligen denna lipliner, som inte behöver vässas utan det gör den av sig själv när man skruvar av och på korken. Teddy har precis den färgen jag vill ha, en lite mauve brun/rosa och lite mörkare "My lips but better"-färg kan man säga, fyller ut läpparna fint och sitter kvar väldigt länge! kittlar lite på läpparna när man applicerar, men inte jättemycket. Se dock till att läpparna är ordentligt peelade och återfuktade innan du applicerar, och linjerna kan bli lite för skarpa för min smak så jag försöker sudda ut dem lite för att det ska se mer naturligt ut, man får göra det ganska så snabbt för efter några sekunder så "sätter" sig linern, så då går det inte att sudda ut om man nu vill det. Får läppstiftet att sitta väldigt mycket längre (och bättre) än om man använt en annan sämre lipliner eller ingen alls. Den får inte fullpott dock, då den är lite för dyr och om man använder den frekvent så räcker den ju inte så länge. #tävling
  1 gillar

PÜR Cosmetics
On Point Lipliner Teddy

1 Betyg
199:-Rek. pris 285:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Denna liner ger perfekt fylliga läppar. On Point är enkel att applicera och håller lipgloss och läppstift på plats och förhindrar att färgen fl yter ut. En hållbar formula som innehåller en peptid som ger fylliga läppar och en fi n kontur.

Palmitoyl Oligopeptid förbättrar läpparnas fyllighet och kontur:

+40% förbättrad volym*applicerad 3ggr per dag under 30 dagar

-29% minskat rynkdjup efter 30 dagar Förbättrade läppar efter 30 dagar

Applicering:
Applicera linern först för att ge en snygg kontur och fylliga läppar. Applicera sedan läpparna med den nyans som är närmast ditt lipgloss, läppstift. Applicera sedan din läppfavorit.
 • Kategori:Läppenna
 • Artikelnummer:
  2137-108-0002

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter