Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pureology Colour Fanatic Primer Multi-Tasking Hair Beautifier 200ml

7 Betyg
229:-

Multitasking Hair Beautifier för färgat hår.

Introduktion FÄRG FANATIC ™, en första i sitt slag multi-tasking hårvårds spray som ger 21 viktiga fördelar för prime, skydda, och perfekt färgbehandlat hår.

Kombinera den exklusiva AntiFadeComplex med fänkålsfrön extrakt och en naturlig blandning av Camelina, kokos och olivolja, denna leave-in hår behandling skyddar och stärker för längre livslängd, perfekt utseende färg varje dag.

200ml

 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.9

Baserat på 7 betyg
0
2
1
0
4
  • för 16 månader sedan

    Starkt parfymerad, men ganska bra ändå

    Tynger inte ner håret och verkar ge håret fukt och glans samt minska frizzer något. Har solskydd och värmeskydd. Kallas detangler, men har du lockigt och oredigt hår så funkar den inte särskilt bra i det avseendet. Den här är väldigt starkt parfymerad och i början så gillade jag den inte så bra. Men sen kom jag på att jag kunde sätta upp håret medan håret torkade och doften avdunstade och då använde jag den mer och började gilla den. Jag har väldigt torrt hår och de som funkar bästa är leave in som krämig konsistens, men jag vill ha spray för den tynger ner mindre och då är denna den bästa jag hittat än så länge. Tyvärr inget jag kan ha enbart hela tiden för den int gör tillräckligt, utan det blev mer och mer att jag kombinerar med andra produkter. Så inget jag köper igen.
    gillar
    för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019