Quick Fix

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 15 betyg
6
0
2
5
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Fräsch känsla

  Huden ser finare ut, blir len och får lyster. Använder den 1 gång i veckan ungefär. Lätt att tvätta bort till skillnad mot andra masker. #tävling
  2 gillar
 • för 12 månader sedan

  Rekomenderas ej

  Några minuter efter applicering började det att svida/sticka i ansiktet. Sköljde av direkt och huden rodnade ordentligt, kändes som när man bränt sig ute i solen. Hyn blev jätteröd, varm och en svidande känsla. Jag har använt många olika ansiktsmasker och har aldrig tidigare reagerat på någon, har ingen känslig hy. Rekommenderas ej
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Rekommenderas inte!!

  Gav en fruktansvärd hudreaktion i form av rodnad och där hela huden började pulsera och bli brännhet på bara några minuter. Produkten är korstestad på 2 personer för att utesluta individuell överkänslighet.
  Gilla
 • för 18 månader sedan

  Helt okej

  En behaglig mask som gör gott för välbefinnandet 😊 Ljuvlig doft! Använder den på kvällen och smörjer sen in mig med en nattkräm av den fetare sorten. Hyn känns fräsch och glad på morgonen.
  Gilla
 • för 19 månader sedan

  Jätte skön!

  En super skön ansiktsmask.
  Man känner sig väldigt fräsch efteråt och tack vare de små kornen i masken blir man samtidigt väldigt mjuk och len. Den "isar" nästan lite när man har den på sig vilket gör att man får känslan av att den verkligen fungerar samtidigt som man känner att huden blir väldigt ren.
  Kommer fortsätta använda den här, många gånger om!
  #tävling
  1 gillar
 • för 23 månader sedan

  Bra

  Huden blir len och fräsch,
  1 gillar

Quick Fix
Collagen Lift Mask 100 ml

15 Betyg
79:-
Beskrivning
Ingredienser

Den nya ansiktsmasken Collagen Plus Mask från Quick Fix Facials hjälper huden att behålla en ungdomlig spänst och lyster genom att tillföra kollagen. Ansiktsmasken innehåller hyaluronsyra och vitamin E för att återfukta huden och främja cellförnyelse, passionsblomma som är c-vitamin rik för att ge näring och återfukta huden, träkol och sand från vulkanisk lava hjälper till att ta bort orenheter och döda hudceller.

Användning:
Applicera ett generöst lager av ansiktsmasken på rengjort ansikte och låt verka i tio minuter. Ta bort ansiktsmasken med en fuktad handduk. För bästa effekt, använd ansiktsmasken två gånger i veckan.

Undvik direktkontakt med ögonen, om kontakt uppstår skölj omedelbart ögonen med vatten. Då masken innehåller naturliga ingredienser kan dess färg variera

100ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter