Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Quick Fix Collagen Lift Mask 100ml

3 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Quick Fix Facials Collagen Lift Mask är en upplyftande ansiktsmask som hjälper till att förnya hudens elasticitet och lyster för en strålande look. Den är utvecklad för att ge huden en ordentlig djuprengöring och är berikad med vit kaolinlera plus vulkanisk lava sand som effektivt drar ut gifter, absorberar orenheter och avlägsnar döda hudceller för en friskare lyste. Ansiktsmasken innehåller även vårdande kollagen som bidrar till att förbättra hudens spänst och elasticitet. Hyaluronsyra och Vitamin E hjälper till med att fylla på fuktnivån och främja cellförnyelsen medan passionsfruktsolja återfuktar på djupet tack vare sitt rika innehåll av C-vitamin, kalcium, fosfor och essentiella fettsyror.

Resultatet blir en fastare, smidig hud med ungdomlig lyster.

Användning:
Applicera ett generöst lager på fuktig hud och massera varsamt under en minut på problemområden, speciellt panna, näsa och kinder. Låt sedan verka i 5-10 minuter och skölj sedan bort med varmt vatten. Använd 1 gång i veckan. En tub Quick Fix Facials Purifying Charcoal Mask räcker till tio ansiktsmasker.

100ml

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • för 8 månader sedan

  Rekommenderas!

  Jag börjar bli äldre och min hud med. Den här känns fantastisk och jag kommer garanterat köpa den igen. Huden känns fräschare och jag märker en betydande skillnad även ett par dagar efteråt. Någon dag senare kan jag till exempel se att små sår/rodnader från finnar "försvinner" och huden byggts upp igen.

  Ett minus är att den är litet svårare att tvätta av än vissa andra, skonsammast är att använda ljummet vatten och mjuka upp produkten med fingrarna i cirkelrörelser, sedan dutta bort rester med en fuktad mjuk handduk så man inte skrapar huden.
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017