8 användarbilder
Radico

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 53 betyg
14
5
0
12
22
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  fantastiskt!

  trots den långa verkningstiden och lite egendomliga lukten denna färg har så är den fantastisk! Jag hjälpte min mor att färga håret med den då vi inte kunde hitta någon färg/toning mamma tålde. men denna gick super bra! Alla gråa hår försvann och hon fick inte en enda dålig reaktion av den! har köpt den igen och kommer fortsätta med det!
  8 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Becca😊 Om ditt hår är ofärgat så kanske denna kan ljusa upp cirka ett steg men är det färgat så kan den inte ljusa upp något alls tråkigt nog.
   Gilla
 • Innehåller produkten metallsalter?

  Hej!
  Innehåller hårfärgen metallsalter?
  Gilla
 • Lyckas inte få ordentlig röd ton

  Hej!
  Har tidigare använt ”copper brown” men skulle vilja få röd ton/färg. ”Strawberry blonde” blev lite ljusare brunt bara, med lite lite ”röd” glans i solen. Använde ”reddish blonde” nu men det blev fortf inte röd ton... Finns det något att göra för att få det till rött...? (Mitt egna hårfärg är brunt.)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej igen :)
   Åh det är supersvårt att säga hur det kommer att bli, du kan blanda, men testa gärna då på en slinga först innan du lägger i hela håret. 🌸
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Blekt hår

  Kan man använda denna på blekt hår?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 veckor sedan
   Hej Linda! ✨
   Ja det ska inte vara några problem däremot är jag lite osäker på hur pass färgen fäster på håret, men det ska inte på något sätt vara skadligt för håret. 🌸
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Olika nyanser

  Får man blanda olika nyanser med varandra ? Mvh Karolina
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Karolina! 🌞
   Ja så länge det är från samma varumärke ska det gå fint, dock kan du vara försiktig och lägga på en slinga först, innan du lägger i hela håret så du ser hur det blir.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Hårbotten

  Hej ,
  Kan man använda denna för att endast färga sin utväxt ? Då jag vill skona håret från kemikalier ett tag. Är rödhårig och har köpt färgen Wine red.

  Jenny
  Gilla
  • för 3 veckor sedan
   Jenny, den här färgen är inte gjord på kemikalier och gör inget skada på håret.
   1 gillar

Radico
Colour Me Organic Ash Blonde Ash Blonde

53 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Radico Organic Hair color, är en 100 % ekologisk certifierad hårfärg gjord av henna och örter. Resultatet håller i ca 4-6 veckor. En förpackning ska räcka till midjelångt hår. 

En förpackning innehåller: 
- 100 g färgpulver
- Engångsplasthandskar
- Engångsplasthätta
- Pensel
- Beskrivning (på svenska).

Grått hår:
Denna ekologiska hårfärg går inte in i hårstråna som kemiska hårfärger gör, utan lägger sig runt varje hårstrå och ger starkt och glansigt hår. Därför får de gråa hårstråna inte ett heltäckande restultat men hårfärgen fungerar utmärkt om du vill minska kontrasten mellan grått och icke-grått hår. Den svarta färgen gör grått hår mörkare, där vita hårstrån får en ljusgrå nyans med blåa undertoner.

Kemikaliebehandlat hår: 
Om du nyligen färgat håret med kemikaliefärger eller dagligen brukar använda kemikalier på håret (hårvård, styling etc) fås bäst resultat med minst 2 färgningar. Första hårfärgningen blir som en förbehandling där kemikalier bryts ner och tvättas bort. De efterkommande hårfärgningarna ger mer färgresultat. 

Passar:  
Alla, men vi rekommenderar inte färgning av ljusblont till cendréfärgat hår med mörkbruna och svarta nyanser, då risken för ett grönt, blåakig resultat kan fås. Läs gärna mer här.OBS. Använd inte om du är allergisk mot henna eller någon av örterna. Gör alltid en testslinga. Gör ett allergitest 48 timmar innan första färgning, blanda lite färgblandning och applicera i ex. armvecket.

Användning:
Innan du börjar, läs igenom bruksanvisningen noga.Blandning av din hårfärg:Det går utmärkt att blanda pulvren av olika nyanser för ett unikt färgresultat. Blanda pulvret i en skål (ej av metall) med varmt vatten, 1 del pulver till 3 delar vatten. Häll på lite vatten i taget tills du får en yoghurt liknande konsistens.

- Kort hår: 20-30 g pulver
- Axellångt hår: 40-60 g pulver
- Midjelångt hår: 70-100 g pulver

Färgning:
Använd den medföljande penseln eller en hårfärgningsborste/kam. Börja lägga på pastan vid rötterna och arbeta dig ut i längderna, grått hår behöver lite mer pasta. Efter att du applicerat färgen över hela håret, ta på dig den medföljande plasthättan.Vänta i minst 45-60 min innan du sköljer ur hårfärgen, för att få fram mörkare nyanser kan du vänta längre, det är säkert att behålla färgen i håret i upp till 2-3 timmar. Värme kan appliceras med ex. hårfön för att intensifiera resultatet. Skölj ur håret tills vattnet är klart. Schamponera vid behov. Radicos ekologiska hårfärg kan lätt tvättas bort med mild tvål om den färgar ner hud och kläder. 

 • Verkningstid 45 min - 3 timmar
 • En förpackning räcker till midjelångt hår
 • Färgresultatet håller i ca 4-6 veckor

Tips:
Det går utmärkt att färga om håret 2-3 gånger med 24 timmar mellan varje färgning för ett mer intensivt resultat. Notera att en del nyanser kan mörkna något (oxidering) efter ett par dagar. Förslut förpackningen om hårfärgpulver blir över. Förvara mörkt och svalt till nästa hårfärgning.

Fritt från:
- Peroxider
- Ammoniak
- Resorcinoler
- Konserveringsmedel
- Syntetiska färgämnen
- PPD (parafenylendiamin)
- Kemiska tillsatser

Köps ofta tillsammans

248:-
343:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter