5 användarbilder
Radico

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 45 betyg
10
4
0
11
20
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  fantastiskt!

  trots den långa verkningstiden och lite egendomliga lukten denna färg har så är den fantastisk! Jag hjälpte min mor att färga håret med den då vi inte kunde hitta någon färg/toning mamma tålde. men denna gick super bra! Alla gråa hår försvann och hon fick inte en enda dålig reaktion av den! har köpt den igen och kommer fortsätta med det!
  8 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Becca😊 Om ditt hår är ofärgat så kanske denna kan ljusa upp cirka ett steg men är det färgat så kan den inte ljusa upp något alls tråkigt nog.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Supernöjd!

  Skonsam produkt med bra resultat! Verkningstiden är lite lång tyvärr, men absolut värt om man inte kan använda vanlig hårfärg pga allergi.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilken färg

  Hej! Jag har mörkhår med grå hårstrån i. Har färgat med Brown, täcker det gråa bra men efter ca 3 veckor blir det rött, färgar då på nytt. Kan jag prova golden blonde istället och se om det blir snyggt på det gråa, vad tror du? Mvh Marie
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Marie! Är du mörkhårig så måste du ta darkest ash blond för att den skall kunna täcka de varma nyanserna.
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Tips för att det inte ska gå i grönt?

  Lukten? Tips på hur man snabbare får bort den?
  Jag är dark Brown och det skiftar i grönt.
  Är det hennan?
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bra men luktar lite för mycket

  Hur många rättar tar in en lukten försvinner?
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Middels blond

  Hei! Jeg er middels blond men noen nyanser av lysere blond i håret og vil farge dette til en hel farge. Helst litt karamell farget. Er caramel blond den beste fargen for meg?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hei Sara! Hvis det er en varmere karamellfarge du ønsker, så skal dette være bra.
   Gilla

Radico
Colour Me Organic Burgundy Burgundy

45 Betyg
149:-

Fler nyanser

Radico Organic Hair color, är en 100 % ekologisk certifierad hårfärg gjord av henna och örter. Resultatet håller i ca 4-6 veckor. En förpackning ska räcka till midjelångt hår. 

En förpackning innehåller: 
- 100 g färgpulver
- Engångsplasthandskar
- Engångsplasthätta
- Pensel
- Beskrivning (på svenska).

Grått hår:
Denna ekologiska hårfärg går inte in i hårstråna som kemiska hårfärger gör, utan lägger sig runt varje hårstrå och ger starkt och glansigt hår. Därför får de gråa hårstråna inte ett heltäckande restultat men hårfärgen fungerar utmärkt om du vill minska kontrasten mellan grått och icke-grått hår. Den svarta färgen gör grått hår mörkare, där vita hårstrån får en ljusgrå nyans med blåa undertoner.

Kemikaliebehandlat hår: 
Om du nyligen färgat håret med kemikaliefärger eller dagligen brukar använda kemikalier på håret (hårvård, styling etc) fås bäst resultat med minst 2 färgningar. Första hårfärgningen blir som en förbehandling där kemikalier bryts ner och tvättas bort. De efterkommande hårfärgningarna ger mer färgresultat. 

Passar:  
Alla, men vi rekommenderar inte färgning av ljusblont till cendréfärgat hår med mörkbruna och svarta nyanser, då risken för ett grönt, blåakig resultat kan fås. Läs gärna mer här.OBS. Använd inte om du är allergisk mot henna eller någon av örterna. Gör alltid en testslinga. Gör ett allergitest 48 timmar innan första färgning, blanda lite färgblandning och applicera i ex. armvecket.

Användning:
Innan du börjar, läs igenom bruksanvisningen noga.Blandning av din hårfärg:Det går utmärkt att blanda pulvren av olika nyanser för ett unikt färgresultat. Blanda pulvret i en skål (ej av metall) med varmt vatten, 1 del pulver till 3 delar vatten. Häll på lite vatten i taget tills du får en yoghurt liknande konsistens.

- Kort hår: 20-30 g pulver
- Axellångt hår: 40-60 g pulver
- Midjelångt hår: 70-100 g pulver

Färgning:
Använd den medföljande penseln eller en hårfärgningsborste/kam. Börja lägga på pastan vid rötterna och arbeta dig ut i längderna, grått hår behöver lite mer pasta. Efter att du applicerat färgen över hela håret, ta på dig den medföljande plasthättan.Vänta i minst 45-60 min innan du sköljer ur hårfärgen, för att få fram mörkare nyanser kan du vänta längre, det är säkert att behålla färgen i håret i upp till 2-3 timmar. Värme kan appliceras med ex. hårfön för att intensifiera resultatet. Skölj ur håret tills vattnet är klart. Schamponera vid behov. Radicos ekologiska hårfärg kan lätt tvättas bort med mild tvål om den färgar ner hud och kläder. 

 • Verkningstid 45 min - 3 timmar
 • En förpackning räcker till midjelångt hår
 • Färgresultatet håller i ca 4-6 veckor

Tips:
Det går utmärkt att färga om håret 2-3 gånger med 24 timmar mellan varje färgning för ett mer intensivt resultat. Notera att en del nyanser kan mörkna något (oxidering) efter ett par dagar. Förslut förpackningen om hårfärgpulver blir över. Förvara mörkt och svalt till nästa hårfärgning.

Fritt från:
- Peroxider
- Ammoniak
- Resorcinoler
- Konserveringsmedel
- Syntetiska färgämnen
- PPD (parafenylendiamin)
- Kemiska tillsatser

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020