Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Radico Colour Me Organic Copper Brown

19 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Radico Organic Hair color, är en 100 % ekologisk certifierad hårfärg gjord av henna och örter. Resultatet håller i ca 4-6 veckor. En förpackning ska räcka till midjelångt hår. 

En förpackning innehåller: 
- 100 g färgpulver
- Engångsplasthandskar
- Engångsplasthätta
- Pensel
- Beskrivning (på svenska).

Grått hår:
Denna ekologiska hårfärg går inte in i hårstråna som kemiska hårfärger gör, utan lägger sig runt varje hårstrå och ger starkt och glansigt hår. Därför får de gråa hårstråna inte ett heltäckande restultat men hårfärgen fungerar utmärkt om du vill minska kontrasten mellan grått och icke-grått hår. Den svarta färgen gör grått hår mörkare, där vita hårstrån får en ljusgrå nyans med blåa undertoner.

Kemikaliebehandlat hår: 
Om du nyligen färgat håret med kemikaliefärger eller dagligen brukar använda kemikalier på håret (hårvård, styling etc) fås bäst resultat med minst 2 färgningar. Första hårfärgningen blir som en förbehandling där kemikalier bryts ner och tvättas bort. De efterkommande hårfärgningarna ger mer färgresultat. 

Passar:  
Alla, men vi rekommenderar inte färgning av ljusblont till cendréfärgat hår med mörkbruna och svarta nyanser, då risken för ett grönt, blåakig resultat kan fås. Läs gärna mer här.OBS. Använd inte om du är allergisk mot henna eller någon av örterna. Gör alltid en testslinga. Gör ett allergitest 48 timmar innan första färgning, blanda lite färgblandning och applicera i ex. armvecket.

Användning:
Innan du börjar, läs igenom bruksanvisningen noga.Blandning av din hårfärg:Det går utmärkt att blanda pulvren av olika nyanser för ett unikt färgresultat. Blanda pulvret i en skål (ej av metall) med varmt vatten, 1 del pulver till 3 delar vatten. Häll på lite vatten i taget tills du får en yoghurt liknande konsistens.

- Kort hår: 20-30 g pulver
- Axellångt hår: 40-60 g pulver
- Midjelångt hår: 70-100 g pulver

Färgning:
Använd den medföljande penseln eller en hårfärgningsborste/kam. Börja lägga på pastan vid rötterna och arbeta dig ut i längderna, grått hår behöver lite mer pasta. Efter att du applicerat färgen över hela håret, ta på dig den medföljande plasthättan.Vänta i minst 45-60 min innan du sköljer ur hårfärgen, för att få fram mörkare nyanser kan du vänta längre, det är säkert att behålla färgen i håret i upp till 2-3 timmar. Värme kan appliceras med ex. hårfön för att intensifiera resultatet. Skölj ur håret tills vattnet är klart. Schamponera vid behov. Radicos ekologiska hårfärg kan lätt tvättas bort med mild tvål om den färgar ner hud och kläder. 

 • Verkningstid 45 min - 3 timmar
 • En förpackning räcker till midjelångt hår
 • Färgresultatet håller i ca 4-6 veckor

Tips:
Det går utmärkt att färga om håret 2-3 gånger med 24 timmar mellan varje färgning för ett mer intensivt resultat. Notera att en del nyanser kan mörkna något (oxidering) efter ett par dagar. Förslut förpackningen om hårfärgpulver blir över. Förvara mörkt och svalt till nästa hårfärgning.

Fritt från:
- Peroxider
- Ammoniak
- Resorcinoler
- Konserveringsmedel
- Syntetiska färgämnen
- PPD (parafenylendiamin)
- Kemiska tillsatser 

Radico

Köps ofta tillsammans

Radico Colour Me Organic Copper Brown
Depend Ögonbrynsfärg Refill Brun
Pris för allt
168:-

Köps ofta tillsammans

Radico Colour Me Organic Copper Brown
Maria Åkerberg Olive Cleansing 30ml
Maria Åkerberg Hair&Body Shampoo Energy 250ml
Pris för allt
307:-

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • för 1 vecka sedan

  Mörkblont hår!

  Jag har naturligt mörkblont hår och har nu använt färgen Golden Blonde. Men tycker att resultat blev lite oranget. Finns det någon färg som hade passat mig bättre till nästa gång om jag vill ha mer guldiga toner? Alternativt om jag kan använda någon färg ovanpå detta för att neutralisera?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Klara! Du kan använda dig av ash blond för att dämpa de orangea tonerna och till nästa gång är mitt tips Champagne Blonde eller Beige Blonde som inte är fullt lika varm i nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  100% SKITSNACK!

  Jag köpte "violett"/"lila" och hade från början väldigt låga förhoppningar. Smeten blev GRÖN, såg ut som spenatsoppa och STANK marsvinsbur!! Mitt hår blev en nyans mörkare (knappt synligt), STINKER fortfarande och blev trassligt och slitet! Vilket jävla skit! Lurendrejeri!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Sarah! Vad tråkigt att du känner så och inte blev nöjd. Dessa färger är gröna när de blandas. Resultatet varierar utifrån vilket utgångsläge man har innan. Är man mörk så är det svårt att få en synlig lila nyans. Tror du att det är något fel på just den produkten du mottagit så tveka inte att registrera en reklamation så att vi kan kolla över detta. Du registrerar enkelt en reklamation via ditt konto på vår hemsida.
   gillar
  • sarah
   för 1 vecka sedan
   Tack Mikaela! Men efter att ha läst de andra två omdömena om just den lila hårfärgen, så tror jag tyvärr att det är just den varianten det är fel på.
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Sarah! Då ska vi se över vårat sortiment. Återkom gärna med bild på ditt hår före och efter färgningen till vår kundtjänst fraga@lyko.se så ska vi kolla på det.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  På rött hår?

  Hej! Mitt hår är rött-blont, ish. Vågar jag färga det med Radico och kan jag få en ljusbrun nyans? Isf vilken?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Cecilia! Ja det bör gå bra. Om du önskar en neutral ljusbrun färg så hade jag nog tipsat om ash blonde eller dark ash blonde då du har röda pigment i håret samt att det är behandlat och kan då dra i sig extra av färgen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  RADICO COLOUR ME ORGANIC BROWN

  Riktigt dålig produkt! Luktar illa och färgar dåligt. Det var bara att slänga. Rekommenderas INTE!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Färga hår

  Hej, jag har färgat mitt hår för tre veckor sen med kastanjebrun från herbqiu men jag vill ha brun färg, så går det att färga mitt hår igen med light brun?
  gillar
  • tova kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hejsan! Du kommer dessvärre inte att kunna färga ditt hår ljusare utan att bleka det först. Att bleka för att sedan färga om kan vara svårt, så om du är ovan att färga rekommenderar vi att göra behandlingen hos en frisör. Du är välkommen in till någon av våra salonger för behandlingen eller om du bara vill ha råd och tips av en frisör. Du hittar våra salonger här: www.lyko.se/butiker
   Hör gärna av dig igen om du undrar över någonting mer. Ha en fin dag och en god jul.
   gillar
  • rania
   för 2 månader sedan
   Tack för svaret men vad händer om jag vill färga om håret med lightbrun, och när kan kan jag färga mitt hår igen med henna också?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Raina! Om du lägger en ljusbrun på ett kastanjefärgat hår så kommer det inte att hända så mycket. Möjligtvis att det dämpar de varma tonerna lite.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018