1 användarbild
RAHUA

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Dyr men magiskt resultat

  Oj oj detta var den absolut bästa inpackningen, använde schampo av Rahua, torkade bort endel vatten ur håret. Tog lite inpackning och la i nedredelen av håret. Lät den vara ca 10 min, tvättade kroppen, rakade mig, körde foreo i ansiktet etc.

  Sedan blötte jag håret en aning och gnuggade runt inpackningen även i hårbotten, väntade ett par minuter till, sköljde, tog liite balsam i och sedan sköljde. Virade handduk runt det blöta håret. Tog deras Rahua efterbehandling ur burken och till sist 4 dr Elixir. Mitt hår är som en dröm, så underbart! Pgapriset så ska jag göra detta cirka var 14:e dag, hade önskat att kunna varje vecka men som sagt produkterna är lite dyra!
  #lyko #tävling
  Något negativt? Ja, förutom priset så är det nog att inpackningen är lite tjock och svår att trycka ut! Annars har jag bara gott att säga om den!
  #tävling.
  #lyko
  3 gillar

RAHUA
Color Full
Hair Mask 200 ml

1 Betyg
759:-
Beskrivning
Ingredienser
Äntligen en färgbevarande hårmask formulerad med 100% växtbaserade, amazoniska ingredienser. Berikad med väldoftande gardenia enfleurage, hibiskusextrakt samt lavendel går denna hårmask ner på djupet och verkar färgbevarande genom att kapsla in varje hårstrå med kraften i rahua, morete och linfröolja. Denna mask försäkrar färgbevaring och lyster av alla nyanser på färgbehandlat och slingat hår; med skinande, långvarigt resultat.
Föryngrar & återfuktar skadat och glanslöst hår .

Användning: En gång i veckan efter schamponering. Applicera generöst från rötterna till topparna. Lämna i håret i 5-15 minuter och skölj ur. Upplev glansigare, mjukare och friskare hår, naturligt.
 • Djupgående behandling för att bevara färg
 • Reparerar och stärker håret
 • Innehåller pigment från eukalyptus
 • Glansgörande
 • Passar alla typer av färgbehandlat & slingat hår
200ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019