RAHUA

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 7 betyg
0
2
1
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  FAVORIT!!

  Som recensionen nedan säger är detta en mirakelprodukt!! Helt naturlig och ekologisk som ger ditt hår näring och stärker hårstrået inifrån eftersom den innehåller Rahua-olja som har en annan molekylsammansättning än alla andra botaniska oljor och inte ger någon hemsk falsk effekt som de onaturliga produkterna gör. Denna produkt stärker ditt hår på riktigt!! Jag applicerar innan användning av värmeverktyg då den har värmeskydd men jag har den även varje dag i topparna då den faktiskt får ditt hår att växa så mycket fortare! Tänk på att inte ta för mycket bara för då kan håret bli tungt, men eftersom man behöver så pass lite motiverar det priset, den räcker SJUKT LÄNGE. Kommer aldrig byta!
  3 gillar
 • för 3 månader sedan

  Siliconfri??

  Är denna silikonfri? Och även de andra produkterna i samma märke?
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Susanna! Den här produkten verkar vara silikonfri. Däremot vet jag faktiskt inte hur det är med de andra produkterna i samma märke :)
   Gilla
 • för 31 månader sedan

  Underbar produkt!

  Helt underbar produkt, nästan magisk. man behöver så lite varje gång så den är väldigt dryg och därför inte dyr i längden , bara vid inköp. Vissa klagar på doften från denna olja men jag tycker den luktar organisk och gott! Jag använder mig av balsammetoden och då använder man produkter som inte innehåller "fusk" ämnen som silikoner och mineraloljor etc utan organiska produkter som denna och deras andra produkter. Med Rahua så vet du att det verkligen är ditt hår som mår bra och inte bara de tillfälliga silikonerna som tillfälligt lurar dig att tro att håret mår bra av det! Välj produkter som gör skillnad på ditt hår på riktigt! Ditt hår kommer tacka dig i längden, jag har själv upplevt det och kommer aldrig gå tillbaka till fejk-ämnen igen ;-)
  3 gillar

RAHUA
Finishing Treatment 60 ml

7 Betyg
391:20Rek. pris 499:-
Beskrivning
Ingredienser

Denna vårdande behandling minimerar även svåra skador på ditt hår redan efter första användningen. Den skyddar håret från skadade och splittade toppar under styling av värmetänger, hårföning eller borstning samtidigt som den ger en glansig och viktlös finish. Extrakt från ris skyddar håret från fuktförlust, lövextrakt från grönt te minimerar och dämpar skador från UV-strålar och lövextrakt från hallon genomsyrar ditt hår med antioxidanter som ger näring.

Denna vårdande kräm innehåller omega-9 rika Rahua eller Ungurahua, en mycket potent och stärkande olja från en nöt som växer djupt in i Amazonas regnskog. I århundraden har människor stamklättrat och tagit ned nötterna med machete, burit hem dem och producerat denna gyllene Rahuaolja. Oljemolekylen tränger in i hårstrået binder sig och vårdar både på djupet och på fjällskiktet.

100 % naturlig.
100 % vegan.

Fri från syntetiska ämnen, parabener & sulfater.

Innehåll: 60 ml

Användning: Applicera lite i fuktigt hår, med uppmärksamhet på ändarna. Styla som vanligt.

(1) = ekologisk ingrediens

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019