RAHUA

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

RAHUA
Legendary Amazon Oil 47 ml

Bli först med att betygsätta produkten
549:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Denna exklusiva Rahua-blandning använder lätta växter och blommor (inte silikoner) för att leverera en vacker, len och glänsande anti-frizz finish. Rahua, Sacha Inchi och Moreteoljor odlade i Amazonas går djupt in i varje hårstrå för att reparera och stärka. Ett kraftfullt sätt att hålla reda på “flyaways”, hela kluvna toppar och bidra med glans. Denna formula är lättabsorberad och märkbart vitaliserande. Speciellt framtagen för daglig användning.

-Förebygger friss och “flyaways”
-Ger glans
-Förebygger kluvna toppar
-Ger näring och styrka

RAHUA (UNGURAHUA): Amazoniska kvinnor har länge använt sig av denna olja från trädets nöt för att ge näring och styrka till håret. Den stärker svaga, skadade toppar, ger näring och påverkar hela hårets och hårbottens välmående till det bättre. Dess små molekyler pressar färgpigment djupare in i hårstrået och gör att färg/slingor får längre hållbarhet.
MORETEOLJA: Rik på vitamin A, C och E, essentiella fettsyror, tocoferol och karotenoid- speciellt betakarotenoid. Skyddar håret från skadliga UVA-strålar.
SACHA INCHI: Frön från denna växt är extra rika på omega 3 fettsyror och antioxidanter såsom vitamin A och E. Sacha Inchi-olja låser in hårets fukt och lugnar hårbotten.
ALOE: Använd sedan antikens Rom är denna växt känd för sina helande egenskaper. Aloe mjukar upp, återfuktar och ger näring och ny lyster till skadat hår.
GARDENIA FLOWER: Denna blomma symboliserar renlighet och sötma med en exotisk doft. Vi använder oss av processen enfleurage för att utvinna det renaste extraktet och bevara dess antioxidanter.

47ml
  • Kategori:Hårolja
  • Artikelnummer:
    1646-120-0047

Köps ofta tillsammans

648:-
878:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019