RAHUA

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 31 månader sedan

  Hej

  Är det någon som vet hur den är för dreads?
  2 gillar
 • för 37 månader sedan

  BÄSTA SHAMPOOT

  Jag älskar Rahuas produkter eftersom de inte innehåller några kemikalier överhuvudtaget, har inte hittat ett enda annat varumärke utöver Rahua som är utan silikoner. Jag var tvungen att ge det ca 4 veckor innan de fantastiska egenskaperna tog form eftersom håret behövde detoxa från de kemikalier som jag använt innan. När de 4 veckorna gått blev mitt hår så mycket starkare, friskare och hade massa mer lyster. Det räcker med väldigt lite schampo för att få håret rent och eftersom det inte innehåller sulfater löddrar det inte heller så mycket, men det blir lika rent ändå. Jag använder shampoot tillsammans med Rahua Voluminous Contidioner och bara dessa två eftersom effekten inte fungerar om man använder massa kemiska produkter tillsammans med dem. Eftersom man behöver så pass lite så gör det även produkterna så mycket mer prisvärda!! Rekommenderar alla att testa och kom ihåg att ge det ca 12 tvättar så att ditt hår kan rensas ut på alla gifter, först då kommer ditt hår förändras och bli 100% bättre.
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 23 månader sedan
   Hej Sara. Jag ser att du ställt frågan direkt till Olivia men jag väljer att flika in lite i alla fall. 😊
   Rahuas schampon är helt sulfatfria, detta betyder att de tvättar rent på ett mycket skonsammare sätt, dock kan det krävas 1-3 schamponeringar för att håret/hårbotten skall bli riktigt rent. Det beror på hur ofta/sällan du tvättar håret samt hur mycket produkter du har i håret, kort och gott "hur smutsigt håret är". Ju smutsigare håret är desto mindre löddrar schampot. När du har ett rikt lödder så behöver du inte schamponera ytterligare. Jag föreslår att du testar dig fram.

   När det gäller produkter så är det viktigt att du använder silikonfria stylingprodukter då du använder Rahuas schampon. Detta eftersom de inte klarar av att tvätta bort icke vattenlösliga silikoner. Du nämner inte hur ofta du tvättar håret. Jag kan varmt rekommendera ett bra torrschampo mellan tvättarna, om du önskar en fräschare känsla (du nämnde att håret kändes fett).
   lyko.se/living-proof/living-proof-dry-shampoo-198ml
   lyko.se/davines/styling/davines-virgin-hairrefresher-150ml
   Gilla
 • för 40 månader sedan

  Rahua

  Hej!
  När tror ni att denna produkt finns hos er igen?
  Med vänlig hälsning,
  Tina
  Gilla

RAHUA
Voluminious Shampoo 60 ml

1 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

60 ml275 ml
Beskrivning
Ingredienser
Rengör och balansera hår och hårbotten med detta ekologiska, volymgivande schampo. Rahua Voluminous Shampoo är ett organiskt och ekologiskt schampo som ger extra volym, utan att ditt hår torkar ut. Passar fintrådigt hår och rengör även färgbehandlat hår skonsamt, samtidigt som olja från jojoba återfuktar håret och dofter av aromatisk lavendel och eukalyptus lugnar sinnena. Rahua Voluminous Shampoo innehåller omega-9 rik Rahua-olja, en mycket potent och stärkande olja, utvunnen från Ungarahua nöten som växer djupt in i Amazonas regnskog. I århundraden har människor stamklättrat och plockat nötterna för hand, burit hem dem och producerat denna gyllene Rahuaolja. Oljemolekylen tränger in i hårstrået, binder sig och vårdar både på djupet och på fjällskiktet.

60ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1646-102-0060

Köps ofta tillsammans

378:-
667:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter