Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rapid White 1 Week Whitening System

5 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Rapid White 1 Week Whitening System
Skonsam behandling utan peroxid som bleker tänderna upp till fyra gånger under denna sju-dagars-behandling. Rapid White 1 Week Tooth Whitening System är inspirerad av behandlingar som är tillgängliga på tandläkarmottagningar. Den är framtagen för att vara så enkel som möjligt för hemmabruk med en tandskena som individuellt anpassar sig för maximal komfort. Innehåller Accelator 6ml, Whitening gel 13ml,Whitening toothpaste 14ml samt Warm & Form Dental Trays Plus Container.

 

Användning:
Borsta tänderna noga och forma den medföljande tandskenan enligt instruktionerna i förpackningen. Lägg en sträng med Whitening gel i den formade skenan. Tag av locket på Accelerator och applicera genom att pressa och gnugga de tandytor som ska behandlas. Snabbt därefter sätter du den förpreparerade munskenan i munnen. Tag bort munskenan efter fem till tio minuter och borsta tänderna med den medföljande tandkrämen,Whitening toothpaste.

 

Produkten rekommenderas inte för användning av personer under 14 år eller personer med sjukdomar i tandköttet samt gravida eller ammande mödrar. 


 

Accelerator: Aqua, SodiumiChlorite. WhiteninglGel: Aqua, Glycerin,iCarbomer, PVP, Polysorbate-20,lSodium Hydroxide, PentasodiumiTriphosphate, Aroma, CitriclAcid, Methylparaben, Limonene.lWhiteningiToothpaste: Aqua, HydratedlSilica, Sorbitol, CocamidopropyliBetaine, Sodium Hexametaphosphates,lCI 77891, CelluloselGum, Sodium Benzoate,iSodium Fluoride, SodiumlSaccharin, Potassium Acesulfame,lPolyethylene, Limonene, CIi42090.
Rapid White

Köps ofta tillsammans

Rapid White 1 Week Whitening System
Lyko Nail File 2-Pack
Pris för allt
218:-

Köps ofta tillsammans

Rapid White 1 Week Whitening System
Wella Color Fresh Silver 0/6
Fudge Clean Blonde Violet Shampoo Mini 50 ml
Pris för allt
377:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 5 månader sedan

    Ok

    Körde på i en vecka men kan inte säga att det var någon drastisk resultat men jag körde inte 2 gånger per dag som man borde. För mig att det stod att man kan köra max 1 vecka (kanske 2) i sträck men ska börja på nytt igen. Lite pilligt med skenorna. Nackdelen är att om man ska köra 2 ggr per dag så ska man räkna med 5-10 min per gång för att bara "borsta" tänderna.
    gillar
    för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018