Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  Testa

  Kan man testa denna produkt i butik?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Vi har inga löshår i våra fysiska butiker. Om du beställer hem och ser genom förpackningen att håret inte stämmer överens med ditt egna så går det bra att returnera. 😊🌸 Viktigt att produkten är oöppnad då.
   Gilla
 • sleek hair band

  Undrar över detta löshår. Kam man använda det om man har hår lite nedanför axlarna?Eller blir det för skarpa kanter i förhållande till löshåret?Måste man ha riktigt långt hår själv?Och om man har mörkare hår i botten på sitt naturliga ska man välja Balayage då?Har ett slinhat hår med mörkare rötter
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Marie 🌸
   Ska du ha i löshåret kan det vara bra att klippa till topparna något, så att kanten inte blir superskarp. I och med att du har löshåret mot längderna så behöver du inte köpa bayalage beroende på hur pass långt ner det mörkare går.
   Gilla

Rapunzel of Sweden
Sleek Hairband
50 cm 10.8 Light Blonde

Bli först med att betygsätta produkten
1979:-
Leverans inom 5-8 dagar

Fler nyanser

Att få en snabb och tillfällig förtjockning av ditt hår har aldrig varit enklare! Sleek Hairband är ett ultralätt löshår fäst på ett mjukt och följsamt träns och som hålls på plats med hjälp av en tunn lina, likt en halo. Det ger ett naturligt, bekvämt och sömlöst resultat utan några skarpa kanter. Sleek Hairband finns i 15 olika nyanser, är 50 cm långt och består av 75 gram löshår för att ge en förtjockning med extra naturligt resultat på bara några minuter, perfekt även till vardags. Tack vare dess lätta vikt kan du själv bestämma om det ska klickas fast med de medföljande clipsen eller bara hängas bekvämt och stabilt på huvudet med hjälp av den tunna linan.

Sleek Hairband har utvecklats och designats av influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic i samarbete med Rapunzel of Swedens produktutvecklingsteam.

Hemligheten bakom det perfekta hårsvallet finns bara ett klick bort!

Fördelarna med Sleek Hairband
 • Superenkelt att sätta i och ta ut
 • Sitter bekvämt på plats hela dagen
 • Ger ett fylligare hår med naturligt resultat på nolltid
 • Sömlöst resultat
 • Passar för alla tillfällen
 • Unik i sitt slag med 75 gram hår och träns i följsamt och bekvämt PU
Vikt och storlek
50 cm: 75 gram löshår fördelat på 30 cm följsamt träns i PU, med fyra clips för att säkra att håret sitter på plats.

Det här ingår:
1 pinnkam
1 hårklämma
3 linor
4 fastsydda clips
Fäst håret med de medföljande clipsen, eller låt ditt Sleek Hairband hängas bekvämt och stabilt på huvudet med hjälp av den tunna linan – du väljer!

Anpassa storleken
Du får med tre linor i olika storlekar att fästa på ditt Sleek Hairband. På sidorna finns fem olika öglor att fästa linan för att på så vis anpassa produkten efter storleken på ditt eget huvud.

Så gör du:
1. Sektionera ditt hår horisontellt med hjälp av medföljande pinnkam. Sätt upp den översta tredjedelen av ditt hår med klämman.
2. Är det första gången, välj en lina du tror passar! Trä den genom den vågräta öglan och välj en av öglorna för att fästa linan i. Upprepa på andra sidan och testa dig fram för att det ska vara så bekvämt som möjligt för dig.
3. Lägg på ditt Hairband.
4. Fäst clipsen i ditt eget hår genom att böja dem tills du hör ett klick. Sen är det bara att klicka i det om du vill ha extra säkerhet. Tips! För ännu bättre hållbarhet kan du toupera håret närmast botten vid benan.
5. Släpp ut håret och låt det falla över linan. Kamma över bandet.
6. Styla som du önskar och njut av ditt nya hårsvall!

Köps ofta tillsammans

2178:-
2327:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter