Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rapunzel Clip-on set Synthetic 5 pieces Black Brown 50 cm

1 Betyg
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Clip-on set i naturtroget syntetiskt material med naturlig glans. Passar perfekt för bröllopet, festen eller för extra fyllighet och längd på vardagsfrisyren. Clip-on set fästs enkelt med clips, och ger dig ett fylligt, långt hår på mindre än fem minuter. Kan klippas för att anpassas till just din frisyr.

Innehåller: 5 färdiga delar med clips - allt du behöver för att få långt, fylligt hår.

Löshår:100% syntetiskt löshår

Clips: Kan innehålla nickel.

Ej värmetålig.

Så gör du:
 1. Borsta löshåret försiktigt, börja i topparna och arbeta dig uppåt i sektioner för att reda ut eventuella tovor. Använd en metallborste.
 2. Sektionera ditt hår.
 3. Öppna clipsen genom att böja dem och fäst dessa vid benan. Upprepa för önskat antal bitar. Klar!
Ditt Clip-on set passar för alla tillfällen, när du ska sova klickar du enkelt ur det genom att böja clipsen. Rapunzel® Synthetic är en naturtrogen syntetisk fiber. Håret ser väldigt äkta och naturligt ut trots att det är gjort av syntet. Det passar väldigt bra till våra peruker och hårdelar och ger dig mycket naturtroget hår för pengarna. Prisvärt syntetiskt löshår.
 • Rapunzel Syntetic har en snygg naturlig glans och lyster.
 • Passar perfekt för dig som vill prova löshår för första gången.
 • Kan användas flera gånger och behöver väldigt lite skötsel.
Ditt nya syntetiska löshår mår bra av kärlek och omvårdnad. Följ dessa instruktioner för att få ditt Clip-on set att se bra ut så länge som möjligt. Hållbarheten varierar beroende på hur ofta du använder ditt nya hår och hur ofta det tvättas. Ju färre gånger du tvättar ditt löshår desto längre håller det.

Tvätt: Använd metallborste. Borsta håret innan tvätt. Börja i topparna och arbeta dig uppåt i sektioner för att reda ut eventuella tovor. Skölj håret i fingervarmt, svalt vatten. stryk på schampo och därefter balsam, undvik att gnugga. Skölj noga mellan appliceringarna och låt sedan håret självtorka.

Styling: Ditt syntetiska löshår är stylat och klart, det kan också klippas för att få till den längd och look du önskar. Borsta igenom det med metallborste efter användning för att hålla det trasselfritt. För att få dess fina kvalité att hålla längre bör du inte använda stylingverktyg med värme såsom locktång och plattång, eller stylingprodukter, när du stylar ditt syntetiska hår. För hög värme kan göra att håret smälter. För att få dess form att hålla längre bör den med fördel förvaras i medföljande förpackning eller avsedd förvaring för löshår.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2

Baserat på 1 betyg
0
1
0
0
0
 • Fäeg

  Hej. Tycker färgen är lite svår att tolka. Är den riktigt grå? Typ åt silver hålet eller mer ljusgrå som åldra hår? 🙈
  gillar
  • elin
   Lyko Kundtjänst -
   för 5 månader sedan
   Hej Alexandra. Det här med färger över internet kan vara lite klurigt. Skulle rekommendera dig att beställa hem färgringen för att se nyansen. Färgringen kan du sedan returnera och få pengarna tillbaka. Läs mer här på länken:
   https://www.lyko.se/rapunzel/rapunzel-fargring
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Missvisande

  På bilden syns klart och tydligt att håret blir ljusare i topparna. Då tror man att det är de man får. Men hela håret är en o samma färg. Så lägg upp en bild som visar hur håret faktiskt ser ut önskar jag.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018