Rapunzel Nailhair Luxury 1 Black 50cm

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Nail Hair-slingor i vår mest exklusiva kvalitét, Rapunzel® Luxury. Löshåret fästs enkelt med hjälp av en värmetång. Blanda flera färger för naturligt resultat. Platta, locka och styla din hårförlängning precis som du önskar! Rapunzel Luxury® kan återanvändas med rätt skötsel och skydd.

Detta ingår: 50 gram hår fördelat på 50 slingor. Varje slinga väger ett gram.  

Övrigt: Du behöver vanligtvis 50 slingor till en hårförtjockning och 100 slingor till en hel hårförlängning. Blanda gärna färger för ett naturligt resultat!

Rapunzel® Luxury är vårt mest exklusiva äkta mänskliga löshår. Denna hårkvalitet liknar den skandinaviska hårtypen som kännetecknas av fina och tunna hårstrån. Det passar bäst dig som har typiskt svenskt eller skandinaviskt hår, och vill ha en väldigt bra kvalitet, med extra lång hållbarhet. 
Håret som har denna kvalitet härstammar från bl.a. Sverige, Skandinavien och norra Europa. Hår av denna typ är svårt att finna, det håller mycket länge och kan användas om och om igen. Äkta mänskligt hår. Hårets ursprungsfärg har samma nyans som den du köper, håret är endast nyanserat. Rapunzel® Luxury ger dig känslan av ett supermjukt följsamt hårsvall. Rapunzel® Luxurys naturliga yttersta hårsikt är bra bevarade, eftersom de endast har genomgått få kemiska behandlingar. Ibland så gott som inga alls! 

Rapunzel® Luxury är det bästa och mest exklusiva löshår som Rapunzels kan erbjuda.Vårt äkta löshår kan du platta, locka och styla så som du önskar! Sov, träna och sporta alltid med håret flätat. Borsta och red ut håret ofta. Åtminstone en gång på morgonen och en gång på kvällen. Använd alltid Rapunzels rekommenderade borstar när du borstar ditt hår. 

Använd endast våra skötsel- och stylingprodukter och följ våra rekommendationer enligt bruksanvisningen. Se över eventuella fästen så att inte tovor uppstår i hårbotten. Red alltid ut håret innan du duschar och borsta aldrig ett blött hår. När du ska sova ska du fläta håret. Somna aldrig med blött hår.Sol, vind och vatten sliter på ditt hår. Bada inte i havs- eller klorerat vatten och ha det flätat vid tillfällen då du känner att vädret påverkar. Färgning eller blekning av löshåret rekommenderas inte. Var medveten om att hårförlängningar inte rekommenderas vid viss medicinering och vissa sjukdomar. Följ våra instruktioner när du tar bort löshåret och använd rekommenderade produkter så att ditt eget hår inte ska ta skada.

Lycka till med ditt nya långa hår!

  • Kategori:Nailhair
  • Artikelnummer:
    1011-421-0014

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.