Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 62 betyg
7
0
6
13
36
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 33 månader sedan

  BÄST

  Köper alltid dessa, väldigt bra!
  De finns även i tvåpack här på lyko! :D
  7 gillar
  • för 33 månader sedan
   Inte lika bra som en beautyblender men gör din foundation och concealer väldigt vacker.
   2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Wow

  Har kört på Beauty blendern ett tag men denna slår den med hästlängder. Är inte lika "svampig" (dvs. Den är mer kompakt) och har en bättre buffer effekt, känns även sin att det krävs mindre foundation när man använder denna! Rekommenderar verkligen! #Tävling
  2 gillar
 • för 8 månader sedan

  Bästa BB-dupe:en!

  Som rubriken säger, gillar du Beauty Blender svampar så kommer du älska denna. Lika bra (om inte bättre med tanke på formen, så mycket lättare att nå in vid näsvingen och under ögonen) men halva priset, finns ingen anledning att inte köpa! Minus en stjärna för den kan börja se lite sliten redan efter två månader, och rekomendationen är ju att byta var tredje månad vilket BB brukar hålla för.
  #tävling
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Oh i love it

  The best Real Techniques Miracle Complexion Sponge in every way. I never thought it would be that good. It blends well and it does not suck the product foundation remains in the face. The best part is that it has two sides, the flat side is good for mixing foundation, and the other side is for concelar and translucent powder works well. I recommend everyone to use the one I promise you will like that sponge.
  2 gillar
 • för 11 månader sedan

  Grym

  Jag förstår inte varför jag inte upptäckt/testat denna Miracle Complexion Sponge tidigare. Jag har alltid använt Beautyblender men testade denna för första gången för bara någon månad sedan. Och jag älskar den. Den är minst lika bra som en Beautyblender, men en hundring billigare. #tävling
  Gilla
 • för 13 månader sedan

  Den bästa

  Har provat mycket att applicera min foundation med och denna är helt klart bäst. Blir jämt resultat och den suger inte upp för mycket av produkten. perfekt att lägga highlighter i creme form med
  Gilla

Real Techniques
Original Collection
Miracle Complexion Sponge

62 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Real Techniques Miracle Complexion Sponge erbjuder tre fördelar i en produkt, upptäck skillnaden i din makeup rutin med en sponge som kan användas för att applicera foundation, täcka finnar och andra små skavanker samt concealer under ögon och kring näsa. Men inte nog med det - Miracle Compexion Sponge har ytterligare fördelar som att den kan användas till crèmerouge samt för att med puder matta ner i T-zonen och fixera de första två stegen. 
Användning:
Fukta Miracle Complexion Sponge lätt med vatten innan applicering av flytande produkter för att minska risken att produkten absorberas in i svampen. Applicera foundation genom att dutta eller med lätt tryckande rörelser arbeta in den på huden med den rundade delen på miracle sponge. För att lägga produkt under ögonen rekommenderas användning av den platta toppen på miracle sponge. 

Rengöring:
Regöring av Miracle Sponge sker enklast genom att fukta den med vatten och massera in den med ett milt schampo eller med en sminkborstrengöring. Upprepa till dess att all rengöring är borta och vattnet är klart. Låt självtorka inför nästa användning.

Köps ofta tillsammans

168:-
291:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter