Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

31 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Real Techniques Miracle Complexion Sponge erbjuder tre fördelar i en produkt, upptäck skillnaden i din makeup rutin med en sponge som kan användas för att applicera foundation, täcka finnar och andra små skavanker samt concealer under ögon och kring näsa. Men inte nog med det - Miracle Compexion Sponge har ytterligare fördelar som att den kan användas till crèmerouge samt för att med puder matta ner i T-zonen och fixera de första två stegen. 
Användning:
Fukta Miracle Complexion Sponge lätt med vatten innan applicering av flytande produkter för att minska risken att produkten absorberas in i svampen. Applicera foundation genom att dutta eller med lätt tryckande rörelser arbeta in den på huden med den rundade delen på miracle sponge. För att lägga produkt under ögonen rekommenderas användning av den platta toppen på miracle sponge. 

Rengöring:
Regöring av Miracle Sponge sker enklast genom att fukta den med vatten och massera in den med ett milt schampo eller med en sminkborstrengöring. Upprepa till dess att all rengöring är borta och vattnet är klart. Låt självtorka inför nästa användning.

Real Techniques

Köps ofta tillsammans

Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Makeup Revolution Luxury Banana Powder
Pris för allt
204:-

Köps ofta tillsammans

Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Maybelline Age Rewind Light
Maybelline FIT Me Concealer 15 Fair
Pris för allt
317:-

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  BÄST

  Köper alltid dessa, väldigt bra!
  De finns även i tvåpack här på lyko! :D
  gillar
  • lusia
   för 5 månader sedan
   Inte lika bra som en beautyblender men gör din foundation och concealer väldigt vacker.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Hit and miss - men prisvärd

  Vet inte riktigt hur det gått till, men jag har använt denna länge och har börjat bli tveksam... De är fräscha länge och billiga. Mjuka och ger jämnt resultat, funkar helt okej torra med (för mer täckning, men då tar de upp mer produkt, såklart). Anledningen till min tveksamhet är alltså inte användning eller resultat, utan kvalitet.

  På senaste tiden har vissa svampar gått sönder eller blivit slitna efter bara några användningar, till och med samlat på sig feta sminkrester i sig trots att jag är noggrann med att tvätta och vara varsam. Andra har hållit sig fräscha och hela länge, precis som tidigare. Tror inte att det är ett oturligt och helt slumpmässigt tillverkningsfel heller, för det gäller nästan varannan blender. Undrar om tillverkaren helt enkelt sänkt sina egna krav på produkten. Någon mer som märkt av detta?

  Trots detta är det ett billigt och bra alternativ till en Beauty Blender och man kanske inte skall klaga för mycket. En blender ska INTE hålla för evigt utan bytas ut med jämna mellanrum och man får väl vad man betalar för. Jag funderar ändå på att bli ännu mer budget och testa stora svampar från W7 (de små har jag testat och de var godkända). Om de är okej köper jag hellre sådana istället för att chansa på ifall jag får en jättebra från Real Techniques eller en helt värdelös.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Helt omöjlig att göra rent

  Totalt omöjlig att få ren, äter verkligen produkt tyvärr...
  gillar
  • mia
   för 2 månader sedan
   Tråkigt att höra.. Vanliga "svampar" har tyvärr en tendens att absorbera en del av foundationen. Testa att fukta den innan. Annars kan jag rekommendera https://www.lyko.se/lyko/lyko-silispongesponge den är toppen!!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Fungerar bra

  Den fungerar bra, det enda problemet är att jag tycker att den är lite svår att rengöra och att den suger åt sig väldigt mycket produkt. Annars fungerar den bra.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Väldigt bra resultat

  Jag älskar formen på den. "Äter" lite produkt tyvärr, men ger ett fint resultat och är väldigt lätt att rengöra så att den blir som ny!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018