Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge

5 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Framtagna för att skugga eller highlighta dina ansiktsdrag. Använd fuktig för ett lystergivande glow eller torr för en täckande finish.

- liten sida för detraljerad highlighting
- stor sida för noggrann contouring
- 6 sidor som fulländar din skulptering
- Latexfri
- Byt ut var 1-3 månad
1 användarbild

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 5 betyg
1
0
1
1
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Suverän

  Bästa makeup svampen jag någonsin testat. Är lätt att arbeta med och är både hård och mjuk vilket gör det så lättarbetat. Använder min till både concealer och foundation och blir ett snygg resultat som jag inte upplevt tidigare med svampar jag testat.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  0/10

  Får hem denna. Öppnar upp den och känner på den, helt okej mjuk men porerna är större än den orange originala från RT. Den känns även porös, vet inte hur jag ska förklara men som om den ska falla ihop bara jag trycker lite på den. Ska tvätta den för att sminka mig så kramar jag ur den lite lätt och den pallar inte det lilla trycker och går sönder itu...mind u att jag inte ens börjat använda den ännu och att jag tvättar alla mina blenders såhär... Testade den i alla fall trots att den har en fet öppning i sig och får ett sisådär resultat. Den är väldigt bra och fungerar skit snabbt på stora partier men ingen precision kring näsa o ögon samt att man går blenda lite längre då den lämnar (pyttelite men ändå) märken efter sig. Overall finns det bättre än denna. Skum form och känns mer som en lyxig disksvamp.
  gillar
  • hanna
   för 9 månader sedan
   Precis det som hände med den jag fick i ett set. Tvättar den varsamt innan användning med en kvalitativ borstrengöring och den utvecklade sprickor och öppningar här och var. Blev ledsen där och struntade i att ens använda den.
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 9 månader sedan
   Hej! Det var tråkigt att höra. Mottar man en defekt vara så tveka inte att registrera en reklamation så att vi kan kolla över detta.
   gillar
  • hanna
   för 9 månader sedan
   Hej igen!
   Jag iddes helt enkelt. Jag hade så mycket annat att göra dessvärre och den kom i ett set så jag struntade i detta. Jag tvättar alla saker innan användning, borstar, med mera. Jag använde den aldrig utan jag har sparat den i en plastbytta med andra rengjorda och sparade småapplikatorer från sminkaskar och tänkte att den går säkert att klippa till i mindre bitar och använda till nagelkonst.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Nöjd

  Bästa "svampen" nånsin Älskar att man kan ha den till hela ansiktet bara genom att vrida lite på den.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Super soft and expands quite a bit

  I like it, it is super small but expands quite a bit, feels soft and comfortable in my hand. It blends. everything quite nicely and the flat side is good for powders.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019