Real Techniques Eye Shade + Blend

15 Betyg
129:-
Eye shade + blend borstar är utformade för att enkelt applicera två olika färger av ögonskugga och skapa den perfekta looken för båda dag- och kvällstid. Använd med puder eller crème ögonskuggor.

Base shadow brush: fina, avsmalnande borsthår för byggbar applicering över hela ögonlocket.
Deluxe crease brush: mjuk, överdimensionerad design för enkel uttoning och suddning i ögonveck
3 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.7

Baserat på 15 betyg
0
0
2
1
12
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  LÖP OCH KÖP!

  Denna produkt är PERFEKT för nybörjare - och dessutom jämförelsevis billig och väldigt prisvärd. Dessa två borstar räcker långt för att få en utskuggad fin övergång och jämn färg på ögonskuggan på bara någon minut. Fläckiga pandaögon? Inte längre! #LykoInflutester
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Sisådär.

  Helt dugliga i denna prisklass och sådär-meh! - 'mjuka' syntetstrån som man kan tänkas få på densamma. Jag tänker ge bort mina, duger inte för mig.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Underbara sminkborstar som verkligen gör sitt jobb!

  Jag köpte Real Techniques Eye Shade + Blend efter att jag hade fått ett tips om dem av en bekant. Efter att ha googlat märket och tittat på ett youtubeklipp blev jag övertygad. Dessa ögonborstar måste inhandlas och det omgående! De hade exakt de egenskaper som jag så länge sökt efter i en sminkborste.

  De som brukar kombinera olika färger med ögonskuggor vet verkligen hur eländigt det kan vara att "sota" och jämna ut på ett snyggt sätt. Med fel eller slitna borstar kan man lika gärna lägga ner och hålla sig till lite puder och mascara. Men hur roligt är det?

  När jag fick hem Real Techniques Eye Shade + Blend och stirrade på förpackningen var min första tanke: Hur ska jag veta vilken som är till för vad? Jag måste erkänna att jag är tämligen virrig och det är sällan jag vet exakt vad mina respektive sminkverktyg gör. Jag måste nästan alltid testa mig fram för att se vad som fungerar.

  Men det slipper jag nu!
  Efter att ha öppnat förpackningen fick jag mig en härlig överraskning, det står nämligen på borstarnas skaft vilken som är till för vad! Hurra!

  Ivrig som jag alltid är när jag har köpt en ny sminkprodukt började jag omgående att sminka olika uppsättningar, allt från neutrala till mer extravaganta ögonsminkningar. Underbart resultat varje gång trots att det var absolut första gången som jag testade Real Techniques Eye Shade + Blend. Och det gick på nolltid i jämförelse med hur lång tid det brukade ta för mig annars att få till en ögonsminkning som jag kände att jag var nöjd med.

  Nu har jag haft borstarna ett tag och jag kan med handen på hjärtat säga att det inte går att leva utan dem. De är de bästa sminkborstarna för ögonskuggor jag någonsin har varit med om!

  Ett stort plus i kanten med Real Techniques Eye Shade + Blend är att de är väldigt lätta att rengöra, spretar inte och respektive borste fyller sin funktion perfekt. Att de sedan är supermjuka och sköna är en bonus.

  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Mjukaste någonsin!

  Hur mjuka som helst, levererar grymt precis som alla andra RT borstar! Helt nöjd och kommer absolut köpa fler av deras produkter
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Okej

  Större än jag väntat mig och för stora för min smak. Men sköna att hålla i och bra borst.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Bra set!

  Väldigt mjuka och bra borstar som både blandar och skuggar, även bra som startkit för någon som är mindre van!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.