3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 20 betyg
0
0
3
3
14
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  LÖP OCH KÖP!

  Denna produkt är PERFEKT för nybörjare - och dessutom jämförelsevis billig och väldigt prisvärd. Dessa två borstar räcker långt för att få en utskuggad fin övergång och jämn färg på ögonskuggan på bara någon minut. Fläckiga pandaögon? Inte längre! #LykoInflutester
  7 gillar
 • för 3 månader sedan

  Ny design?

  Hej, Är detta samma som de lila med samma namn men ny design eller är det även ny borst?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Louise! Det är lika borstar bara en ny design.
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Jätte mjuka o gör sitt jobb

  Jag tycker om produkterna. Själv har jag stora deep set eyes och dessa hjälper mig snabbt att få en fin blendad look utan att anstränga mig för mycket.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Funkar

  Den mindre borsten älskar jag och använder vid varje ögonsminkning för att blenda ut mitt smink. Den större borsten får dock inte plats på mitt öga då den är alldeles för stor och dessutom väldigt tät vilket gör att den enligt mig inte passar som ögonskugsborste. Jag brukar dock använda den till annat, som att blende ut concealer eller fixa smådetaljer i min foundation!
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Sisådär.

  Helt dugliga i denna prisklass och sådär-meh! - 'mjuka' syntetstrån som man kan tänkas få på densamma. Jag tänker ge bort mina, duger inte för mig.
  Gilla
 • för 14 månader sedan

  Underbara sminkborstar som verkligen gör sitt jobb!

  Jag köpte Real Techniques Eye Shade + Blend efter att jag hade fått ett tips om dem av en bekant. Efter att ha googlat märket och tittat på ett youtubeklipp blev jag övertygad. Dessa ögonborstar måste inhandlas och det omgående! De hade exakt de egenskaper som jag så länge sökt efter i en sminkborste.

  De som brukar kombinera olika färger med ögonskuggor vet verkligen hur eländigt det kan vara att "sota" och jämna ut på ett snyggt sätt. Med fel eller slitna borstar kan man lika gärna lägga ner och hålla sig till lite puder och mascara. Men hur roligt är det?

  När jag fick hem Real Techniques Eye Shade + Blend och stirrade på förpackningen var min första tanke: Hur ska jag veta vilken som är till för vad? Jag måste erkänna att jag är tämligen virrig och det är sällan jag vet exakt vad mina respektive sminkverktyg gör. Jag måste nästan alltid testa mig fram för att se vad som fungerar.

  Men det slipper jag nu!
  Efter att ha öppnat förpackningen fick jag mig en härlig överraskning, det står nämligen på borstarnas skaft vilken som är till för vad! Hurra!

  Ivrig som jag alltid är när jag har köpt en ny sminkprodukt började jag omgående att sminka olika uppsättningar, allt från neutrala till mer extravaganta ögonsminkningar. Underbart resultat varje gång trots att det var absolut första gången som jag testade Real Techniques Eye Shade + Blend. Och det gick på nolltid i jämförelse med hur lång tid det brukade ta för mig annars att få till en ögonsminkning som jag kände att jag var nöjd med.

  Nu har jag haft borstarna ett tag och jag kan med handen på hjärtat säga att det inte går att leva utan dem. De är de bästa sminkborstarna för ögonskuggor jag någonsin har varit med om!

  Ett stort plus i kanten med Real Techniques Eye Shade + Blend är att de är väldigt lätta att rengöra, spretar inte och respektive borste fyller sin funktion perfekt. Att de sedan är supermjuka och sköna är en bonus.

  #tävling
  4 gillar

Real Techniques
Eye Shade + Blend

20 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Eye shade + blend borstar är utformade för att enkelt applicera två olika färger av ögonskugga och skapa den perfekta looken för båda dag- och kvällstid. Använd med puder eller crème ögonskuggor.

Base shadow brush: fina, avsmalnande borsthår för byggbar applicering över hela ögonlocket.
Deluxe crease brush: mjuk, överdimensionerad design för enkel uttoning och suddning i ögonveck

Köps ofta tillsammans

278:-
497:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020