Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 55 betyg
5
6
7
6
31
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 20 månader sedan

  Fantastisk duo för det torra eller trassliga håret!

  Stor favorit när det kommer till shampoo och balsam! Reder ut och mjukgör håret. Ger känslan av att ha fått håret tvättat hos frisören vid varje användning ;) Rekommenderar även masken All Soft Heavy Cream som ett litet komplement, den är extremt dryg samtidigt som den verkligen återfuktar och reder ut håret!
  9 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa produkterna mot trött och skadat hår

  Detta schampo och balsam är det bästa jag prövat. Håret får nytt liv och spröda toppar känns starkare igen. Dessutom ser inte håret smutsigt ut lika snabbt och luktar väldigt gott, så 10/10 #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Helt okej men förväntade mig mer

  Dessa är helt okej, och håret blir mjukt precis efter dusch. Däremot upplever jag inte att mitt hår blir särskilt mindre torrt efter att det har torkat, upplever inte heller att det stärker hårets kvalitet. Jag tycker dock att de är bra för att dämpa friss, av det skälet tycker jag de är helt okej men hade högre förväntningar så är lite besviken. Jag tror dessa är bra för lite torrt hår men som ändå är friskt, med extremt torrt hår och lite skadat hår så funkar den sådär. Förmodligen skulle serien Extreme fungera bättre för mitt hår.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  En superbra Duo!

  Produkterna stämde bra överrens mot produktbeskrivningen. De är dessutom väldigt dryga och flaskorna är behändiga att använda. #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Doften

  Doften är magisk, och löddrar och tynger ej ner! man känner sig verkligen ren och fräsch efter man använt dessa härliga produkter!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Dryga!

  Håller en evighet. Ger ett mjukt och glansigt resultat. Kan upplevas liiite tung till de tunna, fina håren, men jag älskar denna duo då dne återfuktar så sjukt bra!
  Gilla

Redken
All Soft Duo 500mlx2

55 Betyg
449:-Rek. pris 625:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Redken All Soft Shampoo 
Schampo som ger mjukhet och fukt till torrt och sprött hår. All Soft hårvårdssystemet med omega-6 berikad arganolja vårdar, stärker och mjukgör samt kontrollerar rörelse och flygighet. Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ behandlar håret från rot till topp. Håret blir sidenmjukt med ökad hanterbarhet, smidighet och varaktig glans.
500ml

Redken All Soft Conditioner
Conditioner som reder ut, ger fukt och mjukgör torrt, sprött hår. Ger näring för intensiv mjukhet. Håret blir sidenmjukt med ökad hanterbarhet, smidighet och glans.
500ml

Köps ofta tillsammans

724:-
1027:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019