Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Redken All Soft Duo

29 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Schampo som ger mjukhet och fukt till torrt och sprött hår. All Soft hårvårdssystemet med omega-6 berikad arganolja vårdar, stärker och mjukgör samt kontrollerar rörelse och flygighet. Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ behandlar håret från rot till topp. Håret blir sidenmjukt med ökad hanterbarhet, smidighet och varaktig glans.

500ml

Balsam som ger mjukhet och fukt till torrt och sprött hår. All Soft hårvårdssystemet med omega-6 berikad arganolja vårdar, stärker och mjukgör samt kontrollerar rörelse och flygighet. Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ behandlar håret från rot till topp. Håret blir sidenmjukt, blankt och lättkammat med en naturlig rörelse. 

500ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1261-935-1000

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  ??

  Hej, När kommer dessa tillbaka? Mvh
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 månad sedan

   Hej! tyvärr så har vi inte fått något exakt datum från leverantören när denna beräknas komma in igen. Du kan bevaka produkten så får du ett mail så fort de finns att beställa igen.

   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Nja..

  Använt Maria Nila Heal tidigare vilket har funkat hur bra som helst i mitt hår men gillade inte lukten den hade så jag ville testa nytt. Har använt Redken All soft nu under ett par månader. I början tappade jag mycket hår. Trodde det berodde på schampoobytet men ärligt talat. Jag tappar fortfarande en del. Håret blir så trassligt när jag shamponerar, tror det är därför. Att håret blir sidenmjukt är bara lögn. Upplever att det blir sin normala mjukhet, inte mer.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Innehåll

  Innehåller dessa parabener, sulfater, silikoner eller mineral olja?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 3 månader sedan

   Hej! De innehåller vissa av dessa ingredienser. Önskar du hela innehållsförteckningen så återkom via mail till kundtjänst så ordnar vi det.

   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017