Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 6 betyg
0
0
0
0
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Favorit produkter

  Älskar All soft mega produkterna från Redken! Håret blir mindre frissigt och super lent.
  3 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Prover?

  Hej, jag har testat alla schampon och balsam i världshistorien och börjar bli trött på att jag inte hittar de rätta.
  Mitt hår är tjockt och torrt och då borde detta passa perfekt. Men har lagt så mycket pengar på schampon så undrar om man kan få hem prover för att testa innan man köper hem produkterna? :)
  Mvh Cathrin
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Cathrin 😊 Ja det är en djungel! Vi har tyvärr inga prover att skicka ut, men det kanske kan vara läge att chansa med ett test nu när det är så fint pris? Jag vet att väldigt många är nöjda med detta märke 🤩 Ha en superfin kväll🤠
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Andra köpet.

  Jag är så nöjd, denna produkten är både prisvärd och verkligen helande för håret. Mitt hår brukade vara ganska risigt och torrt, men nu efter jag började med dessa produkter så har mitt hår varit så mjukt och fint. Har köpt denna serien i två omgångar nu och kommer definitivt inte att byta på länge! #tävling
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Awesome!!!!

  Bästa schampoo som finns, efter bara 1 tvätt vart mitt hår mjukt och vackert. Jag har lång hår ner till midjan och torrt hår men detta schampo har förvandlat mitt hår till siden. Så himla nöjd !
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  När det inte kunde bli bättre

  Jag är tokkär i deras "vanliga" all soft - serie så blev såklart överlycklig när de kom med en ännu rivigare serie! Har du lätt att bli fet i botten är detta kanske en chansning men för dig som vet med dig att du kan vräka i, prova! Har aldrig fått så lent hår av bara sh+ba!
  2 gillar
 • för 14 månader sedan

  Livets shampoo & balsam!

  Älskar den vanliga soft serien, men denna är ännu bättre! Håret blir jätteglansigt och känns mycket mindre torrt. Sen jag började använda dessa så har jag slutat tvätta håret två gånger i veckan och gått ner på en gång i veckan! Vilket är helt otroligt, eftersom att jag har typiskt skandinaviskt hår med tunna strån. Antar att det beror på att mitt hår är så torrt och suger upp produkten bra.
  3 gillar

Redken
All Soft Mega Paket

6 Betyg
279:20Rek. pris 470:-40

All Soft Mega shampoo för mycket torrt eller tjockt hår. Rensar och ger den ultimata näringen för att mjukgöra mycket torrt hår. Innehåller en närande blandning av superfoods från sacha inchi extrakt, aloe vera gelé och fikonkaktus extrakt samt Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ som vårdar håret från rötter till toppar. Används som ett komplett system med All Soft Mega balsam och Hydramelt Leave-in. 
Användning: Använd i vått hår, massera upp till ett lödder. Skölj ur. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

300ml

All Soft Mega balsam för mycket torrt eller tjockt hår. Utreder håret, jämnar ut och ger den ultimata näringen för att mjukgöra mycket torrt hår. Innehåller en närande blandning av superfoods från sacha inchi extrakt, aloe vera gelé och fikonkaktus extrakt samt Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ som vårdar håret från rötter till toppar. Används som ett komplett system med All Soft Mega shampoo och Hydramelt Leave-in. 
Användning: Applicera efter schamponering och fördela jämnt i håret. Skölj ur. Avsluta med Hydramelt Leave-in. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020