Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 5 betyg
0
0
0
0
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Underverk för torrt hår!

  Har torrt hår. Ganska tjockt och lockigt. Jag bleker slingor i håret regelbundet och det torkar ju ut håret ännu mer. Tvättar håret var 4e dag och jag har provat massa shampoon. Men detta med tillhörande balsam får mitt hår att bli så mjukt och välmående. Bästa hitills 👍
  4 gillar
 • för 2 månader sedan

  Awesome!!!!

  Bästa schampoo som finns, efter bara 1 tvätt vart mitt hår mjukt och vackert. Jag har lång hår ner till midjan och torrt hår men detta schampo har förvandlat mitt hår till siden. Så himla nöjd !
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  När det inte kunde bli bättre

  Jag är tokkär i deras "vanliga" all soft - serie så blev såklart överlycklig när de kom med en ännu rivigare serie! Har du lätt att bli fet i botten är detta kanske en chansning men för dig som vet med dig att du kan vräka i, prova! Har aldrig fått så lent hår av bara sh+ba!
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Livets shampoo & balsam!

  Älskar den vanliga soft serien, men denna är ännu bättre! Håret blir jätteglansigt och känns mycket mindre torrt. Sen jag började använda dessa så har jag slutat tvätta håret två gånger i veckan och gått ner på en gång i veckan! Vilket är helt otroligt, eftersom att jag har typiskt skandinaviskt hår med tunna strån. Antar att det beror på att mitt hår är så torrt och suger upp produkten bra.
  3 gillar
 • för 10 månader sedan

  Vad passar mitt hår?

  Hej, Jag har lockigt/vågigt hår med självfall och torr hårbotten. Jag blekte mitt hår för cirka 2-3 månader sen. Men har inga slitna toppar kvar enlig min frisör. Passar detta mitt hår? :)
  Gilla

Redken
All Soft Mega Paket

5 Betyg
279:20Rek. pris 470:-40
Fri frakt, kan skickas omgående

All Soft Mega shampoo för mycket torrt eller tjockt hår. Rensar och ger den ultimata näringen för att mjukgöra mycket torrt hår. Innehåller en närande blandning av superfoods från sacha inchi extrakt, aloe vera gelé och fikonkaktus extrakt samt Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ som vårdar håret från rötter till toppar. Används som ett komplett system med All Soft Mega balsam och Hydramelt Leave-in. 
Användning: Använd i vått hår, massera upp till ett lödder. Skölj ur. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

300ml

All Soft Mega balsam för mycket torrt eller tjockt hår. Utreder håret, jämnar ut och ger den ultimata näringen för att mjukgöra mycket torrt hår. Innehåller en närande blandning av superfoods från sacha inchi extrakt, aloe vera gelé och fikonkaktus extrakt samt Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ som vårdar håret från rötter till toppar. Används som ett komplett system med All Soft Mega shampoo och Hydramelt Leave-in. 
Användning: Applicera efter schamponering och fördela jämnt i håret. Skölj ur. Avsluta med Hydramelt Leave-in. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

250ml

Köps ofta tillsammans

462:40
507:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019