Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 4 betyg
0
0
1
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Tummen upp

  Passar mitt hår helt perfekt. Har svårt hitta saker som gör det lätt att kamma ut och inte svider i hårbotten. Rekommenderar detta till dom som har lockigt hår.
  2 gillar
 • för 9 månader sedan

  OK

  Jag har även provat Kevin Murphys "Repair me, balsam". Jag har lockigt, frissigt hår och kan tyvärr inte säga att jag är nöjd med någon av dem. Nu har jag provat denna produkten och både sköljt ur den en gång samt haft kvar den i håret (leave-in balsam) men jag tyckte inte det blev varken bättre eller sämre. Mitt hår är fortfarande frissigt, tyvärr. Jag letar vidare
  Gilla

Redken
Curvaceous
Conditioner 250 ml

4 Betyg
219:-
Fri frakt, kan skickas omgående
För dig med lockigt och vågigt hår.

Curvaceous Conditioner är ett balsam som ger näring och definierar vågigt och lockigt hår. Balsamet passar alla typer av lockigt hår och ger håret glans och återfuktar utan att tynga ner lockarna. Curvaceous Conditioner går att använda på två sätt: som en rinse-out produkt, där balsamet sköljs ur efter någon minut, eller som en leave-in produkt, där balsamet får sitta i utan att sköljas ur. När Curvaceous Conditioner används som en leave-in prdoukt ökar kontrollen och hanterbarheten av lockarna.

Användning: Applicera jämnt genom håret. Rinse-out: Skölj ur. Leave-in: Låt balsamet sitta i för att uppnå extra kontroll, utredande effekt och följsamhet bland lockarna. Vid kontakt med ögonen, skölj genast.

250 ml

Finns även i paket

Redken
CurvaceousPaket
349:-Rek. pris 468:-

Köps ofta tillsammans

508:-
767:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019