Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Redken Extreme Duo

55 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Rengör, stärker och återuppbygger skadat hår. Extreme Shampoo innehåller Redken’s exklusiva RCT Protein Complex™ som behandlar håret från rot till topp. Fortifying Complex reparerar hårets skadade områden med proteiner och ceramider, återuppbygger hårets inre styrka, skyddande yta och glans. Håret lämnas friskt och motståndskraftigt.

500ml

Reder ut, stärker och skyddar skadat och slitet hår. Fortifying Complex reparerar hårets skadade områden med proteiner och ceramider. Återuppbygger hårets inre styrka, skyddande yta och glans. Håret lämnas friskt och motståndskraftigt. 

500ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1261-936-1000

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Bästa jag provat 😁

  Jag är extremt kräsen vad det gäller produkter till mitt hår. Redken extreme är i särklass det bästa jag provat! Jag har tunt,fint känsligt hår o denna produkt ger fukt o lämnar håret med en ren skön känsla utan att tynga ner. Som bonus så känns håret fräschare längre än annars. Brukar i vanliga fall tvätta håret varannan dag men nu räcker det var tredje dag!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Lockigt/krulligt hår

  Hej! Undrar om detta schampoo och balsam passar bra till väldigt lockigt/krulligt hår som lätt blir frissigt?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 månad sedan

   Hej! Detta shampo och balsam passar bra till skadat hår. Har du ett lockigt hår som behöver mycket fukt så är mitt tips en annan serie i Redken som heter All Soft.

   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Märkbar skillnad

  Redken Extreme Duo lämnar håret friskt och blankt. Har haft svårt att hitta produkter som verkligen fungerar för mitt torra och livlösa hår men dessa produkter funkar verkligen! Kan varmt rekommendera detta schampoo och balsam. Räcker dessutom länge eftersom det är drygt = mycket för pengarna!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017