Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 3 betyg
1
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 3 månader sedan

  Besvikelse

  Istället för att vara återfuktad, blev håret jättetorrt, fryssigt och kändes som hö. Dottern hoppades så mycket på både shampoo och conditioner, men det blev jätte stor besvikelse. Ska återkomma till Redken All soft serie, vilken ger mycket bättre resultat.
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Så bra!

  Jag har haft problem med kliande och torr hårbotten och fått lov att tvätta håret varje dag. Men nu behöver jag inte göra det om jag inte vill för denna produkt gör inte så att det blir att klia i min hårbotten. Räcker länge då man inte behöver stora klicken när man ska tvätta håret. #tävling
  Gilla

Redken
Frizz Dismiss
Conditioner 250 ml

3 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

500 ml250 ml
Utslätande balsam som skyddar håret mot luftfuktighet, för alla hårtyper. Återfuktar, gör håret lättare att reda ut och hjälper till med skydda håret mot friss samtidigt med, att den ökar mjukhet och glans. Formulan är berikad med hållbart producerad babassu-olja och den ger näring och mjuknar håret för att släta ut det. Passar väl för färgbehandlat och kemiskt rakpermanentat hår. Använd som ett komplett system med Frizz Dismiss shampoo.
Applicera efter schamponering i fuktigt hår och skölj ur. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen. Fortsätt med Frizz Dismiss leave-in produkter.

250ml

Köps ofta tillsammans

524:-
1413:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter