Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Redken
Nature + Science
All Soft Shampoo 300 ml

Bli först med att betygsätta produkten
199:-Rek. pris 265:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Redken introducerar Redken Nature + Science som är ett kompromisslöst alternativ till våra kultfavoriter inom hårvård; All Soft, Extreme och Color Extend.

Nya Redken Nature + Science är hårvårdsserier av hög kvalitet med av ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet. Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga material till effektiva ingredienser till hår.

Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan.

Alla serier är veganska vilket innebär att de inte innhåller ingredienser eller biprodukter av animalsk ursptrung. Alla flaskor är tillverkade av 94% återvunnen plast och 6% färgämne.

Nature + Science All Soft Shampoo är ett mjukgörande schampo för torrt/skört hår som innehåller björksav som rengör håret och gör det mjukt, lätthanterligt och glansigt. Använd som ett komplett system tillsammans med Nature + Science All Soft Conditioner. Skaka flaskan väl. Applicera i vått hår, löddra till ett skum och skölj noggrant. Fortsätt med balsam och leave-in-produkter. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

300ml
  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    1261-574-0300

Finns även i paket

Redken
Nature + ScienceAll Soft Duo
349:-Rek. pris 565:-

Köps ofta tillsammans

298:-
477:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019