Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Redken
Nature + Science
Color Extend Magnetics Conditioner 30 ml

Bli först med att betygsätta produkten
229:-Rek. pris 300:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Redken introducerar Redken Nature + Science som är ett kompromisslöst alternativ till våra kultfavoriter inom hårvård; All Soft, Extreme och Color Extend.

Nya Redken Nature + Science är hårvårdsserier av hög kvalitet med av ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet. Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga material till effektiva ingredienser till hår. Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan.

Alla serier är veganska vilket innebär att de inte innhåller ingredienser eller biprodukter av animalsk ursptrung. Alla flaskor är tillverkade av 94% återvunnen plast och 6% färgämne.

Färgbevarande balsam med ginseng till färgbehandlat hår. Tillför mjukhet och gör håret lätt att reda ut. Använd som ett komplett system med Nature + Science Color Extend Magnetics schampo. Efter schamponering, applicera och fördela i fuktigt hår och skölj. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

250ml

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

519:-
1177:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019