1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 4 betyg
1
1
1
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Naturligt och härligt

  Bra produkter som gör håret lent och fräscht såklart, men utan den starka kemikaliedoften som vissa av de dyrare märkena kan ha. Doftar naturligt, någon typ av blomma/gräs. Plus i kanten att de är helt veganska🌟 kommer säkert klicka hem dem igen! #tävling
  3 gillar
 • för 5 månader sedan

  Keratin

  Är denna bra till keratinbehandlat hår?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hejsan Rito!
   Jajamän, dessa fungerar till ett keratinbehandlat hår 👍😊
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Överraskande bra för att vara naturliga produkter

  Jag var lite tveksam till dessa först, men efter att ha testat dem måste jag säga att de var överraskande bra! Löddrar precis lika mycket som "vanliga" All soft-serien, och håret blir väldigt mjukt, återfuktat och glansigt, Jag har tyckt att mitt hår gått av rätt mycket under sommaren och det har känts väldigt sprött och torrt, men efter att ha börjat med den här serien så känns håret mycket bättre. Jag har rekommenderat den här serien till en kompis som också har problem med torrt och skadat hår, och hon tyckte också att det funkade jättebra på hennes hår.
  2 gillar

Redken
Nature + Science
All Soft Duo

4 Betyg
279:20Rek. pris 565:-50
Redken Nature + Science är hårvårdsserier av hög kvalitet med av ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet. Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga material till effektiva ingredienser till hår.

Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan.

Alla serier är veganska vilket innebär att de inte innhåller ingredienser eller biprodukter av animalsk ursptrung. Alla flaskor är tillverkade av 94% återvunnen plast och 6% färgämne.

Redken Nature + Science All Soft Shampoo

Ett mjukgörande schampo för torrt/skört hår som innehåller björksav som rengör håret och gör det mjukt, lätthanterligt och glansigt. Använd som ett komplett system tillsammans med Nature + Science All Soft Conditioner. Skaka flaskan väl. Applicera i vått hår, löddra till ett skum och skölj noggrant. Fortsätt med balsam och leave-in-produkter. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

300ml

Redken Nature + Science All Soft Conditioner
Ett mjukgörande balsam för torrt/skört hår som innehåller björksav som tillför intensiv mjukhet och gör håret lätt att reda ut. Använd som ett komplett system med Nature + Science All Soft Shampoo. Applicera i fuktigt hår efter schamponering och skölj. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter