Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Redken
Nature + Science
Color Extend Magnetics Duo

Bli först med att betygsätta produkten
349:-Rek. pris 565:-35
Fri frakt, kan skickas omgående
Redken Nature + Science är hårvårdsserier av hög kvalitet med av ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet. Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga material till effektiva ingredienser till hår. Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan. 

Alla serier är veganska vilket innebär att de inte innhåller ingredienser eller biprodukter av animalsk ursptrung. Alla flaskor är tillverkade av 94% återvunnen plast och 6% färgämne.

Redken Nature + Science Color Extend Magnetics Shampoo
Färgbevarande schampo för färgbehandlat hår som inneåller med ginseng. Rengör skonsamt och ginseng hjälper att bevara färgen. Använd som ett komplett system med Nature + Science Color Extend Magnetics Conditioner. Skaka väl. Applicera i vått hår, massera till ett skum och skölj. Avsluta med balsam och leave-in-produkter. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

300ml

Redken Nature + Science Color Extend Magnetics Conditioner
Färgbevarande balsam med ginseng till färgbehandlat hår. Tillför mjukhet och gör håret lätt att reda ut. Använd som ett komplett system med Nature + Science Color Extend Magnetics schampo. Efter schamponering, applicera och fördela i fuktigt hår och skölj. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

250m

Köps ofta tillsammans

548:-
697:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019