Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 28 månader sedan

    Hitta rätta produkter för mitt hår.

    Vad är skillnaden mellan denna( Redken color extend megnetics megamask) och Redken color extend magnetics deep attraction? Och så står det att man ska applicera det i handdukstorkat hår, kan man inte bara ta det direkt efter att man har schamponerat sig?
    Jag har ett sånt tråkigt hår, glanslöst, sprött, torrt, färgat och säkert skadat också, så jag behöver något riktigt bra för mitt hår.
    Gilla

Redken
Color Extend Magnetics
Megamask 200 ml

Bli först med att betygsätta produkten
259:-Rek. pris 290:-
Fri frakt, kan skickas omgående
För dig med färgat hår.

Color Extend Magnetics Mega Mask är en inpackning som behandlar och skyddar håret. Med en 2-in-1 formula bidrar Megamask med en intensiv och förlängd vård som återställer hårets mjukhet, glans och smidighet vilket håller upp till 3 tvättar. Skyddar färgat hår och bevarar dess glans. Redkens exklusiva RCT Protein Complex™ behandlar håret från rot till topp.

Användning: Applicera i handdukstorkat hår efter schamponering och kamma igenom produkten. Låt verka i 2-5 minuter, skölj sedan ur. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart. Använd var tredje tvätt, eller oftare om behov finns. För bästa resultat, använd tillsammans med övriga produkter ur Color Extend Magnetics-serien.

200 ml

Köps ofta tillsammans

534:-
837:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019