4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 29 betyg
7
1
2
4
15
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Nöjd!

  Blandade ash blonde och dark blond, fick en kallare och mer jämn nyans utan att håret blev så mycket mörkare. Kommer använda igen!
  #tävling
  3 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Tack snälla för svar! 🤗
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Vilken passar bäst?

  Hej! Jag har blekta slingor samt nyansering i mitt hår. Jag använder silverschampo men upplever inte att det ger så kall nyans som jag önskar. Min önskan är att få riktigt kalla, beigebruna längder, och att håret inte är så fläckigt/strimmigt som jag upplever att det är nu. Skulle ash blonde eller ash brown kunna hjälpa till med det?
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Koppar på naturligt blont hår.

  Hur biter denna på ett ofärgat hår? Jag är naturligt kall ljusblond (den typen av blond som får alla frisörer att skrika typ) men har rester av blekning i längderna efter en frisörkatastrof för några år sen. Nu är jag sugen på att testa rött, och funderar på om kopparfärgen skulle kunna vara något. Men jag är orolig över att bara få färg i längderna och inte i min utväxt. Jag vill hellre ha koppar/orange än mörkrött.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Isabella!
   Denna biter finfint på ett ofärgat hår så det ska inte vara några problem att använda den, dock rekommenderar jag att du testar på en slinga först för att se hur färgen blir, innan du applicerar i hela håret 😊👍
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Fullkomligt värdelös.

  Jag har ofärgat hår. Köpte Ash Brown. Första gången jag använde denna gjorde jag som det stod på förpackningen = inget resultat alls. Jag har en kompis som rakpermanentar och färgar sitt hår som också köpt denna produkten fast i en annan färg. Min kompis fick inget resultat alls heller efter att ha använt den. Han frågade om detta och fick svar från Lyko att man kan testa den i torrt hår... Idag testade jag och applicerade denna i torrt och nytvättat hår (med endast shampoo.). På förpackningen står det att man ska låta den verka i 3-10 min beroende på önskat resultat... Jag fullkomligen dränkte håret i färgen och hade den i håret under en hel timme. Det blev typ inget resultat alls... Råder ingen att köpa denna. Den är helt värdelös och svindyr jämte resultatet.
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Ref colour boost masque

  Hej

  Jag har just nu en guld och pärlblond nyans i håret. Nivå 8.
  Har tittat på Ref färginpakningarna och undrar om det går att blanda nyansen golden blond + t.ex platinum? Skulle det kunna ge nyansen guld och pärlblond?

  Vänliga hälsningar,
  Cissi J
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Cissi! Det går bra att blanda dessa dock är de väldigt ljusa så svårt att säga om de kan göra så mycket på ett hår som har ljushetsläge 8.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  REF Colour Boost Masque

  hej vilken färgbeteckning motsvarar REF
  Colour Boost Masque dark blond 7 eller 8
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Maud!
   Det är svårt att säga vilken som stämmer överens exakt, men dark eller ash blonde skulle jag tro :)
   Gilla

REF.
Colour Boost Masque Brilliant Pink

29 Betyg
189:-Ord. pris 270:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Vårdande färginpackning som snabbt fräschar upp färgat hår eller ger ny färg till ofärgat hår. Ger viktlös glans och mjukhet.

Speciella ”direkt pigment” lägger sig på ytan av hårstrået och ökar färgens uttryck, intensitet och reflektion. Baserat på organiskt Shea smör, Argan olja och Avocado olja gör att inpackningen är intensivt vårdande och fyller hårstråna med nödvändig näring vilket resulterar i en viktlös glans samt gör håret mer lätthanterligt.

200ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter