3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 27 betyg
5
1
2
4
15
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Imponerad!

  Vart väldigt imponerad av denna! Jag har helblekt långt hår och jag köpte ash blond. Jag var lite rädd att den skulle bli mörk när jag la i den men den vart superfin! Jag fick en fin kall nyans på mitt blonda hår. Lite åt det gråare hållet. Mycket nöjd!
  3 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Sara! Jag vågar tyvärr inte rekommendera att blanda två olika märken.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 10 månader sedan

  Så besviken

  Läste på ordentligt innan jag köpte denna då det stod att den fäster på ofärgat hår. Till min besvikelse fäste det ingenting på min utväxt på ca 2 cm :( Så trist för detta var en alternativ lösning då ekonomin för ett frisör besök inte finns just nu. Blev ingen större skillnad på längderna heller. Använde Ash Brown. Blev o kasta pengar i sjön.
  2 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Cool chocolate

  Jag köpte cool chocolate för att få tillbaka min bruna hårfärg till topparna som blivit solblekta under sommaren men tyckte inte att färgen fäste. Har provat flera gånger och även låtit färgen sitta i lite längre än 10 min. Vad ska jag göra? Skulle den fästa bättre i torrt hår?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Hanna Ida Elisabet! Tycker du att den fäster dåligt så lägg den på torrt hår, lite tjockare lager utan att "gnugga" och låt det sitta en stund så bör den fästa.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Cool chocolate

  Hej!

  Jag efterfrågade färginpackning som skulle hjälpa till att dämpa det varma i mitt hår, att inte göra det grönt utifrån tidigare pigment i håret samt att komma närmre min naturliga hårfärg (mörkblond/askblond). Jag blev rekommenderad att använda Ref. Dark blonde + Ash blonde. Det gjorde dock absolut ingen skillnad. Möjligen att det blev aningens kallare i tonen, men absolut inte mörkare.

  Min fråga är om jag kan blanda dark blonde med cool chocolate för önskad effekt?

  Bilden är mitt hår i dagsläget. 😊
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Jenny! Nej det tror jag inte att du behöver vara rädd för.
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Platinum blonde

  Vad gör denna för håret? Tar den bort gula skiftningar och gör det kall blont? Jag är slingad ljusblond nu, som på bild.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Emelie!
   Ja precis, denna färginpackning neutraliserar gula och varma toner :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Färgat rött hår?

  Hej! Jag har färgat rött hår, men jag är väldigt trött på det och vill ha tillbaka min naturliga askiga mörkblonda färg. Kan någon av dessa inpackningarna få bort det röda?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej! Den kan ej få bort den men man kan använda en något mörkare för att dämpa det röda. Annars så rekommenderar jag Colour remover för att ta bort det röda.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Kombo m Olaplex...

  Jag har köpt Olaplex no 3 och undrar om jag ska använda dessa två för sig och inte i samband med varandra? Om ni tycker det är en bra idé att kombinera dessa undrar jag på vilket sätt jag ska göra. I vilken ordning etc... Sedan har jag ett badkar i vit akryl... Kan jag använda den i badkaret eller behöver jag stå vid köksbänken? Tack! :)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Issy!
   Detta är en färginpackning som du har i håret och sedan sköljer ur igen, men jag skulle rekommendera att du först kör olaplex behandlingen och sedan färginpackningen :)
   Det finns en risk att de kan färga av sig lite i ett badkar, så du kan vara lite försiktig då du applicerar den.
   Gilla

REF.
Colour Boost Masque Dark Blonde

27 Betyg
270:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Vårdande färginpackning som snabbt fräschar upp färgat hår eller ger ny färg till ofärgat hår. Ger viktlös glans och mjukhet.

Speciella ”direkt pigment” lägger sig på ytan av hårstrået och ökar färgens uttryck, intensitet och reflektion. Baserat på organiskt Shea smör, Argan olja och Avocado olja gör att inpackningen är intensivt vårdande och fyller hårstråna med nödvändig näring vilket resulterar i en viktlös glans samt gör håret mer lätthanterligt.

200ml 

Köps ofta tillsammans

559:-
918:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019