Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

REF. Colour Boost Masque Intense Copper

12 Betyg
270:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Vårdande färginpackning som snabbt fräschar upp färgat hår eller ger ny färg till ofärgat hår. Ger viktlös glans och mjukhet.

Speciella ”direkt pigment” lägger sig på ytan av hårstrået och ökar färgens uttryck, intensitet och reflektion. Baserat på organiskt Shea smör, Argan olja och Avocado olja gör att inpackningen är intensivt vårdande och fyller hårstråna med nödvändig näring vilket resulterar i en viktlös glans samt gör håret mer lätthanterligt.

200ml

REF.

Köps ofta tillsammans

REF. Colour Boost Masque Intense Copper
Essie 106 Go Overboard
Pris för allt
399:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.2

Baserat på 12 betyg
3
1
2
2
4
 • för 1 vecka sedan

  -

  Hej! Fungerar denna på blekt hår? Har en typisk ”råttfärgad” utväxt ihop med blekt hår och vill göra övergången mer natural utan att behöva färga eller tona håret. Tror ni detta går?
  gillar
  • linnea
   för 1 vecka sedan
   Okej, nä självklart är det svårt för er. Vet inte om en bild på min utväxt hjälper?
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Linnea! Jag ser att du fått svar på din fråga redan på en annan produkt :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Hur länge

  Hur länge håller den i sig? jag har blont hår ute i topparna och ljubrunt ofärgat hår högre upp. Hur ska jag göra om jag endast vill applicera denna inpacnknig i det bruna,ofärgade håret så att det inte "färgar" av sig på det blonda? kan man applicera detta i torrt hår, kan tänka mig det blir lättare att apllicera i torrt hår!
  HA en bra dag!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 veckor sedan
   Hej Emelie! Det tvättas ur successivt. Du kan applicera den i torrt men ska helst bara shampo i innan. Lägger man den på torrt så får den även lite starkare effekt. Håll undan topparna även när du sköljer så att de inte suger åt sig då.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Cool chocolate

  Hej! Hur mörk är färgen cool chocolate? Är det en kall brun färg eller vad har den för nyanser i sig? Jag har guld-gul-bronsaktigt brunt hår och vill ha brun-brunt hår , alltså inte nyanser som går åt guld hållet men helst inte heller åt röda hållet eller för kall så som ash brown då jag är rädd för att bli grönhårig iom att jag har ganska "gul/guldiga" nyanser.
  gillar
  • josefin
   för 3 veckor sedan
   (Bilden visar inte rätt färg pga ljuset dock)
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 veckor sedan
   Hej Josefin! Denna är medelbrun mot mörkbrun med en kall nyans. Den bör dämpa dina guldiga inslag och mörka ner det något.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Tar bort gula toner utan att bli grå/silvrig?

  Hej!
  Jag har ett helblekt väldigt ljust blont hår och blev rekommenderad denna produkt för att utväxten inte skulle bli så skarp. Fungerar platinum blonde om man bara vill få bort gula toner, men absolut inte vill bli grå eller silvrig? Använder Revlons Nutri Color Creme i 1002 och är supernöjd med resultatet, men eftersom den inte ger någon nämndvärd effekt på obehandlat hår tänkte jag testa denna. Har även använt Maria Nilas motsvarighet i Pearl Silver, men tycker att den blir alldeles för grå. Tacksam för all hjälp!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Sara! Ja det stämmer att denna tar bort gula toner utan att göra det så kallt så att det går mot silver. Då det är en sådan ljus färginpackning så är det svårt att få någon färg på den naturliga utväxten om den är mörk kanske kan ge en liten effekt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Imponerad!

  Vart väldigt imponerad av denna! Jag har helblekt långt hår och jag köpte ash blond. Jag var lite rädd att den skulle bli mörk när jag la i den men den vart superfin! Jag fick en fin kall nyans på mitt blonda hår. Lite åt det gråare hållet. Mycket nöjd!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018