3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 28 betyg
6
1
2
4
15
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 17 månader sedan

  Imponerad!

  Vart väldigt imponerad av denna! Jag har helblekt långt hår och jag köpte ash blond. Jag var lite rädd att den skulle bli mörk när jag la i den men den vart superfin! Jag fick en fin kall nyans på mitt blonda hår. Lite åt det gråare hållet. Mycket nöjd!
  3 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Sara! Jag vågar tyvärr inte rekommendera att blanda två olika märken.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 12 månader sedan

  Så besviken

  Läste på ordentligt innan jag köpte denna då det stod att den fäster på ofärgat hår. Till min besvikelse fäste det ingenting på min utväxt på ca 2 cm :( Så trist för detta var en alternativ lösning då ekonomin för ett frisör besök inte finns just nu. Blev ingen större skillnad på längderna heller. Använde Ash Brown. Blev o kasta pengar i sjön.
  2 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Ref colour boost masque

  Hej

  Jag har just nu en guld och pärlblond nyans i håret. Nivå 8.
  Har tittat på Ref färginpakningarna och undrar om det går att blanda nyansen golden blond + t.ex platinum? Skulle det kunna ge nyansen guld och pärlblond?

  Vänliga hälsningar,
  Cissi J
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Cissi! Det går bra att blanda dessa dock är de väldigt ljusa så svårt att säga om de kan göra så mycket på ett hår som har ljushetsläge 8.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  REF Colour Boost Masque

  hej vilken färgbeteckning motsvarar REF
  Colour Boost Masque dark blond 7 eller 8
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Maud!
   Det är svårt att säga vilken som stämmer överens exakt, men dark eller ash blonde skulle jag tro :)
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Cool chocolate

  Varning! Använde denna ett par ggr o när jag var hos frisören några veckor senare så blev mitt hår rosa! Det gick att rädda men färgen sitter alltså kvar i håret längre än jag trodde. Hade även använt ett detox shampoo som borde fått ur färgen.. Vågar inte använda denna mask igen.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hej!

  Skulle det funka att lägga Golden blonde i ett färgat mörkblont hår för att göra det varmare/guldigt eller finns det någon annan ni rekommenderar?
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Jag tror att jag ska ligga på en 7.0 efter att ha färgat med den permanenta färgen. Vad har denna i färgnummer? Tittade också på Maria Nilas Colour Refresh Sand men den har en 8.32 så är den för ljus då? Den ser nästan brun ut till färgen.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Imponerad

  Använde sand Nila sen ref dark blonde några gånger. Men sedan färga jag håret silver men de blev lite rosa i längderna tänkte oj men så drog jag i silver schampoo som efterbehandling och Sedan ref dark blonde. Håret blev mer mellanblond vitt med inslag av det bruna. Skit bra. Den första bilden är efter .
  Gilla

REF.
Colour Boost Masque Vivid Turquoise

28 Betyg
270:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Vårdande färginpackning som snabbt fräschar upp färgat hår eller ger ny färg till ofärgat hår. Ger viktlös glans och mjukhet.

Speciella ”direkt pigment” lägger sig på ytan av hårstrået och ökar färgens uttryck, intensitet och reflektion. Baserat på organiskt Shea smör, Argan olja och Avocado olja gör att inpackningen är intensivt vårdande och fyller hårstråna med nödvändig näring vilket resulterar i en viktlös glans samt gör håret mer lätthanterligt.

200ml

Köps ofta tillsammans

339:-
2554:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020