1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 7 betyg
0
0
0
0
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Bra produkt och smarta fördelning

  Gillar detta märke.
  Och det som är smart med detta paket är att förpackningarna innehåller olika mycket. Med det så menar jag att flaskan med shampo innehåller mer än balsam. Menar hur ofta står man inte utan shampo men balsamet räcker i flera år? Bra att man därför gjort balsamet i en mindre förpackning
  5 gillar
  • för 4 månader sedan
   Ironin, jag hade velat ha mina tvärtom :D
   5 gillar
 • för 3 månader sedan

  Riktigt bra för känslig hårbotten och torrt hår

  Har tidigare använt annan serie från märket REF så mina krav var höga redan från början och än har jag inte blivit besviken. Håret får en härlig lyster, jag är generös med balsam till mitt rumplånga hår och låter oftast håret självtorka. Sedan jag bytt serie har jag fått höra ofta om jag gjort något med håret, färgat det eller klippt det men nej det är bara nytt schampo & balsam. :D
  Så himla nöjd att min känsliga hårbotten klarar serien också, jag är allergiker med atopiska eksem och tål REF utan problem.
  2 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 3 månader sedan

  Fukt

  Bra fukt duo som återfuktar håret och lämnar en silkeslen känsla. tynger ej ner
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Fantastisk!

  Helt klart ett fantastiskt schampoo och balsam, mitt hår återfuktas och är dessutom mindre frissigt. Med dessa produkter kan jag till och med låta det självtorka utan oro! #tävling
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  För det torra håret

  Perfekt när man behöver intensiv fukt till håret. Ger verkligen ett återfuktande och glansigt resultat!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Grymma för struliga hårbottnar

  Jag har haft så många återkommande kunder nu som har haft torra hårbottnar, efter en sväng med dessa så är det som bortblåst! Längderna blir lätta att reda ut och får fin glans. Lätta och luftiga men passar även lite grövre hår.
  2 gillar

REF.
Intense Hydrate
Paket

7 Betyg
380:-Rek. pris 420:-

Intense Hydrate: Baserad på organisk kokosnötsolja och bergamot olja. Fettsyrorna från kokosnötsoljan penetrerar och ger djup fukt till håret utan att tynga ned. Den rika Bergamot oljan ger en lysande glans. En perfekt cocktail av djup konditionering och skimrande glans med ökad fukt.

Shampoo: Sulfatfritt schampo med botaniska extrakt speciellt utvalda för att skydda, stärka och ge fukt åt håret. Resultaten ger mjukhet och mer lätthanterligt färgbevarat hår. Den antioxidant och vitamin rika formuleringen penetrerar håret och ger långvarig fukt samt tar bort frissighet.

285ml

Conditioner: Balsam med botaniska extrakt speciellt utvalda för att skydda, stärka och ge fukt åt håret samtidigt som hårfärgen skyddas. Absorberas snabbt och ger ordentligt med utebliven fukt och glans. Reder ut och gör håret mer lätthanterligt.

245ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019