Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 10 betyg
1
1
0
2
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Perfekt för mindre slitage

  Har du ett sönderblekt hår med längder som rasar så tror jag att det behövs något kraftigare. Jag älskar dock denna för mindre skador, håret känns verkligen mer motståndskraftigt och ser mkt friskare ut redan efter några användningar. Brukar köra ett fuktbalsam efteråt för att få in den biten också!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Reparerande

  Jag har använt denna inpackning nu i ca en månads tid. Jag har ett blekt, lockigt och torrt hår. Känns verkligen som att denna inpackning har förbättrat min hårkvalité. Den känns väldigt utredande också, vilket är perfekt för mitt lockiga hår. Stor tumme upp!
  Gilla
 • för 19 månader sedan

  Funkar bra

  Tycker att den funkar bra för mitt hår. Har tunna hårstrån och vågigt hår som nu också blekts. Drar masken i håret när det nästan är torrt, gör en fläta och sover i den. Först blir det som en beläggning, men efter ett tag under vatten så försvinner den känslan. Håret känns lite friskare efter inpackningen.
  1 gillar
 • för 27 månader sedan

  KÖP INTE !!!!

  REKOMENDERAS INTE TILL NÅGON!!!!!!

  Fick en reaktion av dessa produkter , kliande hårbotten samt att den lägger sig som en beläggning i håret ... går ej att skölja ur , fick skölja ur dessa produkter 5 gånger med ett annat schampoo och inte ens få hade jag fått ur all produkt från håret.
  1 gillar

REF.
Ultimate Repair
Masque 200 ml

10 Betyg
270:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

750 ml60 ml200 ml

Återuppbyggande färginpackning med botaniska extrakt för att skydda, stärka och återuppbygga torrt och skadat hår från kemiska behandlingar eller värmeverktyg.

Ultimate Repair: Baserad på organiskt Murumuru smör och en hög koncentration av Quinoa Protein. Murumuru smöret främjar fuktbevaring, återger glans och mjukhet samtidigt som det ökar flexibiliteten. Det stärkande Quinoa Proteinet buffrar håret med nödvändiga amino-syror samtidigt som Murumuru smöret skapar en skyddande hinna som förhindrar fukt från att lämna hårstråna och låser in fukt och amino-syrorna. Perfekt för torrt, sprött och skadat hår.

200ml

Köps ofta tillsammans

770:-
690:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019