Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 7 betyg
0
0
0
1
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 4 månader sedan

  Schampo och balsam

  Jag har ganska tjockt och långt hår. Innan jag använde detta schampo och balsam tyckte jag att håret vart fett kändes orent efter knappt en dag. Nu klarar det sig 2-3 dagar utan problem och känns rent. Luktar fräscht och är lätt att tvätta ur. Blir inga avlagringar kvar i håret som jag upplevt med det schampo och balsam jag haft tidigare. Är mycket nöjd och kommer att köpa detta flera gånger!
  #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Shampoo

  Jag har ett tjockt och axellångt hår och såg att detta shampot är tillför tunt och fint hår eg. Skulle det även fungera på mig som har tjockt hår i grund och botten? :)
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Malin! Du kan absolut använda dessa, men till ett tjockare hår skulle jag istället rekommendera dessa som ger mer fukt: lyko.se/ref/ref.-intense-hydrate-duo
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  Toppen!

  Har haft svårt att hitta shampoo och balsam som jag är nöjd med. Detta set ger bra volym, känns fräscht länge och doftar härligt. 👌🏻
  #tävling
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Luktar milt och gott

  Skönt med ett vegansk schampo där det känns som att håret blir rent efter tvätt. Betyget dras ner lite för volymeffekten hade kunnat vara bättre. God doft som inte luktar för mycket.

  #tävling
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Emma

  Ger lagom & hållbar volym. Rekommenderar!
  Gilla

REF.
Weightless Volume
Duo

7 Betyg
649:-Rek. pris 1000:-35

Weightless Volume: Baserad på en mix av organisk Citrus Paradisi olja och Jojoba olja. Denna näringsrika och vårdande blandning ger lysande glans och fukt till tunt och fint hår utan att tynga ned. Dessa ingredienser fungerar även utmärkt för utredning av håret vilket resulterar i mjukt, hälsosamt, glänsande och konditionerat hår.

Shampoo: Sulfatfritt schampo med botaniska extrakt speciellt utvalda för att skydda, stärka och ge struktur åt fint och tunt hår. Upplyftande egenskaper ger fyllighet, densitet och glans. Ger långvarig volym och skyddar färgat hår från toning.

750ml

Conditioner: Lättvikts-balsam med botaniska extrakt speciellt utvalda för att skydda, stärka och utreda tunt och fint hår. Ger fyllighet och glans. Gör håret mer lätthanterligt och skyddar färgat hår.

750ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020