27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 189 betyg
9
5
9
31
135
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  10 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Wafa! Ja, de ska finnas i butik att köpa. Däremot kan lagersaldo variera lite, så jag rekommenderar att du ringer till närmsta butik och frågar så att de har produkten inne! Här hittar du alla våra butiker och deras kontaktuppgifter: lyko.se/butiker :)
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Grafit

  Trodde de skulle bli stor skillnad eftersom att färgen såg väldigt mörk ut vid applicering men blev tyvärr ingen som helst skillnad. Hade t.o.m på färgen mer än anvisning. Bilderna visar före,under tiden och efter färgning.
  #Tävling #Lykoinflutester

  + 1

  2 gillar
  • för 2 månader sedan
   Håller med, Jessica🙋 Man kan också pröva att ta mer av Oxidantkrämen (jag föredrar den framför den flytande) - det tycker jag funkar bra och min hudterapeut som ofta färgar mina fransar, höll med😀
   1 gillar
 • idag 02:15

  Min räddare

  Jag vill gärna gå ut utan ögon smink under dagen. Har väldigt känsliga ögon så denna va väldigt bra!!! Svider när du får den i ögonen men värd det ahahhahah. Du får köpa till väteperoxid men du kan använde massor av gånger. Och man kan även välja mellan olika färger och du kan blanda till din färg.
  #tävling
  3 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Brunsvart

  Hej!
  Jag har Depends brunsvarta till ögonbrynen, men vill byta till Rectocil. Jag hittar dock ingen liknande nyans. Vilken rekommenderar ni? Jag har ljusa bryn och vill att de ska vara ganska mörka, men inte svarta.
  1 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Jag kör 2/3 naturbrun blandar med 1/3 grafit = kallt mörka bryn (mörkare än på mitt foto😊). Jag är kallt blond i mina egna färger.
   1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Ljusa fransar

  Hej, jag är naturligt väldigt blek i hyn och har ljusbruna fransar som är blonda längst ut vilket gör att dom ser korta ut för man ser inte den blonda delen. Jag skulle vilja färga fransarna så att dom ser längre ut men vill inte att dom ska bli så mycket mörkare än den naturligt ljusbruna färg som dom har längst in, ska jag välja grafit eller ljusbrun, eller en kombination?
  1 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Jaha , det kanske är nåt sånt med olika innehåll då som nickel kanske ? Ja, vad synd att dina fransar inte är som förr 😿 Mina är typ som de alltid varit ... vill peka rakt fram och är bångstyriga och glesa 😅 Hoppas du blir nöjd med blåsvart ! Kram och natti natti 😴
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Wow!

  Så positivt överraskad! Har testat depends ögonbryn och fransfärg men fastnade aldrig för det+mycket dyrare i längden. Jag är mycket ljus i både brynen och fransarna naturligt (som ni kan se på bilden). Jag följde rekommenderad tid och lät färgen verka i 5 minuter på brynen (tog det lite försiktigt eftersom det är första gången jag använder detta märket), jag blandade färgerna graphite och ljusbrun och färgen blev toppen till mitt blonda hår (inte för varm som jag försökte undvika). Jag applicerade färgen blåsvart på fransarna (utan något skydd-smörjde in mig med massa vaselin och var försiktig), lät verka i knappt tio minuter och voila.
  5 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Kalla mörkbryna bryn

  Borde jag blanda naturbrun med svart eller grafit om jag vill ha kalla mörkbryna ögonbryn? Och blir färgen mörkare eller ljusare om jag blandar naturbrun med grafit?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Patricia 🎉
   Jag tror att du kommer få en kallare färg om du blandar Grafit och Naturbrun då jag tror att nyansen kommer att bli ganska så mörk om du blandar den med Svart. Om du är orolig för att den första blandningen också ska bli för mörk så börja med att blanda i lite Grafit och öka om du behöver 🍓
   Gilla

RefectoCil
Färg 0. Blond 0 Blond

189 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Bleking för ögonbrynen. Den ljusar upp ögonbrynen upp till tre nivåer.

Varför använda bleking?

 1. För att ljusa upp obehandlade ögonbryn.
 2. För att ljusa upp ögonbrynen innan påföring av en färgton. Ofta är den naturliga ögonbrynsfärgen för mörk så att man inte får den önskade färgtonen.
 3. För att kunna ge färg till grå,vit eller svåra bryn.

Om du ljusar upp obehandlat hår med denna först, kommer skapa fin påföring av en färgton efter.

RefectoCil Blond Brow är endast menat till ögonbrynen.

Skall blandas med RefectoCil Oxidant eller kräm.

15ml

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0001

Köps ofta tillsammans

158:-
467:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter