15 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 155 betyg
9
4
8
24
110
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  10 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej Wafa! Ja, de ska finnas i butik att köpa. Däremot kan lagersaldo variera lite, så jag rekommenderar att du ringer till närmsta butik och frågar så att de har produkten inne! Här hittar du alla våra butiker och deras kontaktuppgifter: lyko.se/butiker :)
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Fråga

  Hej jag blir helt röd och torr av denna produkt tillsammans med Oxidant. Funkade bra dom första gångerna men nu blir jagvhelt torr och röd. Vad kan det bero på?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Emilia!
   Åh det är jättesvårt att säga vad det kan bero på. Har du reagerat på produkten så rekommenderar jag att du gör en reklamation via hemsidan, så vi får kika vidare på det 😊

   Ha en fin dag! ✨❤
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Bra färg, men lite för mörk nyans för bryn

  Har färgat fransar och bryn så länge jag kan minnas, men för nåt år sen började jag få allergiska besvär mot depend och chansade att jag skulle tåla denna bättre och det verkar så! Den fastnar bra (nästan t.o.m. på underfransarna) och går snabbt. Jag blandar med väteperoxid jag köpte för länge sen på apoteket. Dock tycker jag att nyansen är lite väl gråsvart (jag använde ljusbrun). Bilden är efter jag precis färgat och kanske inte är helt korrekt färgåtergiven, utan mer svart i verkligheten. Jag har helt ljusa (guldblond) och tunna bryn och fransar naturligt så jag hade hellre haft en något ljusare nyans, men den funkar bra på fransar och bryna blir bättre efter några dar! Rekommenderar helt klart!
  1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Naturliga bryn.

  En fin, naturbrunfärg som passar många. Enkel att använda, blandas med Refectocils väteperoxid som köps separat.
  Ger lagom färg, men själva färgningen kanske inte håller så länge som man skulle önska.
  Men med tanke på priset och smidigheten använder jag alltid denna. #tävling
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Superbra!

  Väldigt enkel och smidig produkt. Ger snyggt resultat! Jag har sen innan rätt markerade ögonbryn, men genom att färga dem ett par nyanser mörkare känns de så mycket fylligare! När jag har blandat och applicerat produkten på ögonbrynen brukar jag även kamma igenom med en ögonbrynsborste för att få produkt kring hela hårstråna. Men det kanske bara är något jag fantiserat ihop att jag måste göra ☺️
  5 gillar
 • Osäker

  Hejsan. Jag är lite osäker på vilken färg jag ska välja. Jag använder vanligtvis Anastasias dipbrow i färgen Dark Brown när jag målar ögonbrynen, alltså en ganska mörk och kall färg. Vilken nyans borde jag då ta? :)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej! 😊
   I så fall är det naturbrun du ska kika på, dock törs jag inte säga att nyansen är exakt densamma som i den från Anastasia som du använder 😊
   Gilla

RefectoCil
Färg 1. Svart 1 Svart

155 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning.
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor
Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning: Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips: För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1
Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 
 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0002

Köps ofta tillsammans

158:-
517:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter