Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RefectoCil Färg 1.1 Grafit

63 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning.
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor
Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning: Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips: För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1
Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 
 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0003
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
328:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
447:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.1

Baserat på 63 betyg
7
4
6
4
42
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  gillar
  • lilou
   för 9 månader sedan
   Instämmer till fullo :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Bäst!

  Absolut den bästa ögonbryn och frans färgen! Enkel att använda
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Vilken färg?

  Jag är ute efter en ögonbrynsfärg i färgen taupe, dvs åt det gråbruna/askiga hållet som inte har varma eller röda toner i sig. Just nu blandar jag ljusbrun och grafit men tycker ändå det blir alldeles för varm färg. Är det bättre att testa naturbrun och grafit, eller bara grafit eller hur ska jag göra?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • ?

  Jg hr köpt den blonda förgningen och använder enligt instruktioner denna: 1 263-316-0100 men jg får bara det att bli en grynig massa som jag fösökte fästa på mina ögonbryn mende blev inte ljusare till färgen :(
  Vad gör jag för fel?
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 4 dagar sedan
   Hej, detta är en blekning för brynen och inte en färg som de övriga. svårt att säga varför den blir grynig men om du vill ha en ljusare färg så är den här den ljusaste de har https://www.lyko.se/refectocil/refectocil-farg-31-ljusbrun
   gillar
  • charlotte
   för 4 dagar sedan
   Ja men det är ju därför jag har köpt den för att jag vill bleka mina bryn! Och sedan, som de föreslår, använda en av deras färger för att få fram den färgen bättre som ex. ljusbrun eller den röda eller en blandning av dem båda. Hur ska jag göra för att bleka? Det hjälper inte att ta en ljusare färg utan jag vill bleka.
   gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 3 dagar sedan
   Det ska räcka att använda denna blonda färg om du vill bleka dina bryn. Du ska använda cirka 2 cm färg och cirka 15-20 droppar och tänk på att arbeta upp färgen ordentligt när du blandar så den blir slät.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Fantastiska bryn hemma

  Gick och färgade ögonbrynen på salong under ett långt tag, och frågade henne vad de egentligen var för färg som hon använde. Hon sa att det var denna. Sedan dess har jag gjort brynen själv hemma, för det blir precis lika bra!

  Är kall ljusblond själv, och blandar den ljusbruna och och gråaktiga för att få en bra kallare brun färg. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Grafit 1.1

  RefectoCil grafit 1.1
  Kan man använda denna för sig själv? Läste nånstans att man skulle ha den till att blanda med de andra färgerna för att de skulle bli kallare? Men jag är ju ute efter den gråa färgen.
  Tacksam för svar!
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 4 dagar sedan
   Hej, givetvis går det att använda den av sig själv, men den kommer inte bli grå om man har tex bruna bryn. utan du måste isåfall ha vita bryn. Precis som Yasmin skrev ovan så används den tillsammans med tex en brun eller svart nyans för att dämpa varma toner som vissa har i sina bryn.
   gillar
  • frida
   för 4 dagar sedan
   Jag har inte vita bryn, men min naturliga brynfärg är väldigt ljus och redan kall/neutral i tonen. Tips på hur man fixar gråa bryn?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 dagar sedan
   Hej Frida! Har du redan väldigt ljusa så bör denna kunna bli åt de grå hållet på dig.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019