Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RefectoCil Färg 2.1 Djupblå

53 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.
 

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning. (För Blond måste du använda Oxidant Creme 3%).

 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor

Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning:
Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips:
För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0

 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1

Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 

 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.

15ml

 

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0005
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
88:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
197:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.0

Baserat på 53 betyg
7
5
5
2
34
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  gillar
  • lilou
   för 8 månader sedan
   Instämmer till fullo :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  idag 18:53

  Nr 3

  Sitter bra och väldigt fin färg! Jag brukar blanda graphit och 1.1 och 3 för en kallare ton, 3an är en ordentligt mörk brun men går såklart att anpassa beroende på hur länge den får sitta på.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Bästa brynfärgen!

  Bästa brynfärgen! Håller bra och ger en fin färg!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • ???

  Fäster denna färg på huden?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 3 dagar sedan
   Hej, den ska inte fästa på huden, ett tips är att applicera vaselin runt brynet där man ej vill ha färg för en lättare applicering.
   gillar
  • sarac
   för 3 dagar sedan
   Okej, tack så mycket!!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Refectocil Kastanj

  Jag har vita ögonbryn och valde kastanj då det var närmast det resultat jag vill ha. Tyvärr så blev det mer rosa/röd nyans än jag önskat, nästan som färgen röd ska bli på vita ögonbryn (se bifogad bild). Kommer beställa hem ljusbrun och blanda dessa till ett resultat jag gillar mer. Ska dock påpeka att färgkartan inte kommer härifrån. Jag använde creme varianten att blanda med och det var verkligen super, lätt att arbeta med trots att jag använde ett plastlock som arbetsyta. Tips! Smörj vaselin eller liknande runt omkring ögonbrynet så undviker du ev. missfärgning, jag läst att det kan hända (hände dock inte mig). Rekommenderar denna starkt! Aldrig färgat tidigare och är långt ifrån expert men det var väldigt enkelt med bra och hållbart resultat. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Vilken färg?

  Jag e mörk blond, vilken av dessa färger bör jag testa?
  Just nu har jag färgen brun från depend. Dock tåler jag inte den, blir röd och svullen. Kan knappt ta på brynen på flera dagar. Vågar jag byta till denna då?
  gillar
  • ida
   Medarbetare på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej!
   Den färgen som bör ligga närmast Depends bruna färg är naturbrun.
   Jag vågar inte svara på om du kan byta till denna utan problem. Men om du väljer att testa så finns det instruktioner på hur du gör ett allergitest innan du testar på ögonbrynen för att se om du tål produkten.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018