27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 188 betyg
9
5
9
31
134
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  10 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 11 månader sedan
   Hej Wafa! Ja, de ska finnas i butik att köpa. Däremot kan lagersaldo variera lite, så jag rekommenderar att du ringer till närmsta butik och frågar så att de har produkten inne! Här hittar du alla våra butiker och deras kontaktuppgifter: lyko.se/butiker :)
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Grafit

  Trodde de skulle bli stor skillnad eftersom att färgen såg väldigt mörk ut vid applicering men blev tyvärr ingen som helst skillnad. Hade t.o.m på färgen mer än anvisning. Bilderna visar före,under tiden och efter färgning.
  #Tävling #Lykoinflutester

  + 1

  2 gillar
  • för 2 månader sedan
   Håller med, Jessica🙋 Man kan också pröva att ta mer av Oxidantkrämen (jag föredrar den framför den flytande) - det tycker jag funkar bra och min hudterapeut som ofta färgar mina fransar, höll med😀
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Brunsvart

  Hej!
  Jag har Depends brunsvarta till ögonbrynen, men vill byta till Rectocil. Jag hittar dock ingen liknande nyans. Vilken rekommenderar ni? Jag har ljusa bryn och vill att de ska vara ganska mörka, men inte svarta.
  1 gillar
  • för 6 dagar sedan
   Jag kör 2/3 naturbrun blandar med 1/3 grafit = kallt mörka bryn (mörkare än på mitt foto😊). Jag är kallt blond i mina egna färger.
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Ljusa fransar

  Hej, jag är naturligt väldigt blek i hyn och har ljusbruna fransar som är blonda längst ut vilket gör att dom ser korta ut för man ser inte den blonda delen. Jag skulle vilja färga fransarna så att dom ser längre ut men vill inte att dom ska bli så mycket mörkare än den naturligt ljusbruna färg som dom har längst in, ska jag välja grafit eller ljusbrun, eller en kombination?
  1 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Jaha , det kanske är nåt sånt med olika innehåll då som nickel kanske ? Ja, vad synd att dina fransar inte är som förr 😿 Mina är typ som de alltid varit ... vill peka rakt fram och är bångstyriga och glesa 😅 Hoppas du blir nöjd med blåsvart ! Kram och natti natti 😴
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Wow!

  Så positivt överraskad! Har testat depends ögonbryn och fransfärg men fastnade aldrig för det+mycket dyrare i längden. Jag är mycket ljus i både brynen och fransarna naturligt (som ni kan se på bilden). Jag följde rekommenderad tid och lät färgen verka i 5 minuter på brynen (tog det lite försiktigt eftersom det är första gången jag använder detta märket), jag blandade färgerna graphite och ljusbrun och färgen blev toppen till mitt blonda hår (inte för varm som jag försökte undvika). Jag applicerade färgen blåsvart på fransarna (utan något skydd-smörjde in mig med massa vaselin och var försiktig), lät verka i knappt tio minuter och voila.
  5 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Kalla mörkbryna bryn

  Borde jag blanda naturbrun med svart eller grafit om jag vill ha kalla mörkbryna ögonbryn? Och blir färgen mörkare eller ljusare om jag blandar naturbrun med grafit?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Patricia 🎉
   Jag tror att du kommer få en kallare färg om du blandar Grafit och Naturbrun då jag tror att nyansen kommer att bli ganska så mörk om du blandar den med Svart. Om du är orolig för att den första blandningen också ska bli för mörk så börja med att blanda i lite Grafit och öka om du behöver 🍓
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Över förväntan

  Jag har väldigt ljusa ögonbryn och vill ha dem mycket mörkare. Jag är väldigt positivt överraskad över resultatet. Det är gjort av en amatör och resultatet blir så klart inte som på salong men färgen fäste bra och blev mörkare än vad jag hade kunnat hoppas på!

  Använde mig av ”Färg 3. Naturbrun 3” och lät det sitta i ögonbrynen i 10 min.
  6 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Jätte fint 👌 Tycker det ser ut som den påminner om min färg jag använder Grafit fast den blir litev mörkare !
   2 gillar

RefectoCil
Färg 2.1 Djupblå

188 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning.
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor
Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning: Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips: För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1
Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 
 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0005

Köps ofta tillsammans

228:-
197:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter