Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RefectoCil Färg 2.1 Djupblå

79 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning.
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor
Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning: Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips: För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1
Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 
 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0005
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
228:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
195:30

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.2

Baserat på 79 betyg
7
4
6
8
54
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  gillar
  • lilou
   för 13 månader sedan
   Instämmer till fullo :)
   gillar
  • lovisa
   för 2 månader sedan
   Färgar färgen enbart håren eller även huden under? Har problem att hitta ögonbrynsfärg som både färgar håren och huden då mina ögonbrynshår redan är svarta.
   gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Lovisa, detta är väldigt varierande, man kan också prova att ha på den något längre tid om man vill försöka på den att fästa på huden.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 4 dagar sedan

  favorit!

  Bra pigmenterad brynfärg som verkar snabbt! På mina bryn går den mer åt det kallare hållet vilket jag gillar! Otroligt dryg produkt som räcker länge. Ett tips om man vill ha den ännu mörkare och kallare blanda i lite utav Refectocils svarta brynfärg. Lätt att få bort det överflödiga som lätt kan sätt sig på huden! Blandas med refectocil oxidant.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa brynfärgen

  I särklass den bästa färgen för bryn och fransar. Den färgar inte huden runt brynen och irriterar heller inte huden runt om. Använder den varannan till var tredje vecka och behöver inte fylla i brynen med annan produkt på minst två veckor efter färgning!! Använder 3.1 Light Brown
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  waterproof?

  Är färgen vattentät? På depeent stod att färgen var vattentät vilket låter konstig liksom ska inte håret eller huden få genom sig vatten i flera veckor.. undrar om det är samma sak med denna färg ?
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej!

   När du färgar fransarna och brynen med denna produkt så håller det i cirka 6 veckor, så du kan duscha och bada utan att färgen lossnar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Sitter länge!

  Jag blandar naturbrun och svart för att få det resultat jag vill ha. På sommaren tar jag lite mer svart för att få ett mer djup i färgen när man blivit brun. Klart mer för pengarna kontra depend och sitter så mycket bättre :-)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Bra hållbarhet!

  Håller superbra! Formar alltid direkt med denna då det lägger säg lite på huden så slipper man fylla i på några dagar :D!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019