7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 103 betyg
7
4
8
12
72
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  8 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Wafa! Ja, de ska finnas i butik att köpa. Däremot kan lagersaldo variera lite, så jag rekommenderar att du ringer till närmsta butik och frågar så att de har produkten inne! Här hittar du alla våra butiker och deras kontaktuppgifter: https://www.lyko.se/butiker :)
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Vilken fransfärg?

  Hej!
  Jag har djupgröna ögon som verkligen förstärks av violetta pigment. Jag skulle vilja ha sådana pigment i en fransfärg. Vilka av dessa skulle man kunna blanda ihop så att man får en mörk, nästintill svart färg med en hint av lila?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Sara! Vill du ha en violett färg så kan du blanda kastanj med blåsvart.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Fastnar inte på huden ...

  Personligen gillar jag när jag färgar ögonbrynen att färgen fastnar på huden under litegrann så man slipper måla på några dar ☺ Det gör inte den här,fast jag hade den på i 30 minuter (det gör colorans snabbfärgning )
  Hade samma tid och färg (grafit)på ögonfransarna för att få så mörkt som möjligt och ville prova innan jag ev köper svart om jag tycker märket är bra.Verkar som att färgen fastnar bättre på mina ögonfransar än alla andra hemmafärgningar jag testat.Brukar använda svart färg normalt från coloran och det brukar inte fastna så här mycket på ögonfransarna bara på brynen.Återstår nu att se hur länge det sitter om det är värt att köpa i riktigt kol svart till ögonfransarna.Tagit foto före , när "smeten" är på efter 30 minuter och sedan det slutliga resultatet !!
  Kanske ser ut som det kan anas brunt i färgen men det är det inte! Fin kall färg till brynen ! Obs Jag hade det på i 30 min för att jag gillar mörka så ju kortare tid såklart en ljusare nyans.Rekomenderad tid 5-10 min på ögonbrynen och fransarna 5 minuter längre .
  Använde färgen grafit ca 2 cm och 10 dr oxidant 3%
  #tävling

  + 1

  1 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Finfint

  Färgar alltid hemma med Refectocil, irriterar inte någonstans.
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Osäker

  Köpte svart till fransar och ljusbrun till bryna.

  Visst fransarna blev svarta men huden runt om svider som bara den. Även fast jag använde skydd och tog bort med tops då fprt jag fick produkt på annat än fransar. Brynen fick väl ett normalt resultat.

  Det positiva är att man får mer produkt än man får med depend.

  Fick produkt på hud och nagel. Går inte bort. Inte ens med aceton. Vad ska jag göra?
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Hej Madeleine! Om det svider mycket skulle du kunna prova denna, https://www.lyko.se/refectocil/refectocil-sensitivemedium-brown, självklart i den färg du önskar. Den är gjord för känslig hudtyp och ska inte orsaka sveda :) Du använder den då tillsammans med developern som också är sensitive.

   Om du fått färg på nagel och hud så brukar det släppa efter någon dag.
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Bästa färgen jag testat!

  Har testat många olika märken till bryn/fransar och denna är den absolut bästa. Färgen håller väldigt länge på brynen och fransarna, något som jag tycker är viktigt.
  Väldigt dryga produkter som räcker i en evighet. Kul att det finns många färger att välja mellan så alla kan hitta någon som passar!
  1 gillar

RefectoCil
Färg 3. Naturbrun 3 Naturbrun

103 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning.
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor
Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning: Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips: För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1
Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 
 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0006

Köps ofta tillsammans

358:-
367:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019