24 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 183 betyg
9
5
9
30
130
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  10 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej Wafa! Ja, de ska finnas i butik att köpa. Däremot kan lagersaldo variera lite, så jag rekommenderar att du ringer till närmsta butik och frågar så att de har produkten inne! Här hittar du alla våra butiker och deras kontaktuppgifter: lyko.se/butiker :)
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 1 månad sedan

  Grafit

  Trodde de skulle bli stor skillnad eftersom att färgen såg väldigt mörk ut vid applicering men blev tyvärr ingen som helst skillnad. Hade t.o.m på färgen mer än anvisning. Bilderna visar före,under tiden och efter färgning.
  #Tävling

  + 1

  2 gillar
  • för 1 månad sedan
   Håller med, Jessica🙋 Man kan också pröva att ta mer av Oxidantkrämen (jag föredrar den framför den flytande) - det tycker jag funkar bra och min hudterapeut som ofta färgar mina fransar, höll med😀
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Äntligen resultat

  Wow! Har testat så många olika ögonbrynsfärger genom tiderna men ingen har direkt gett mig de jag ville ha. Men refectoil höll sina ord och jag är så nöjd. Bilderna är lite dåliga men hoppas man ser lite skillnad ändå
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Kall brun färg

  Hej! Jag undrar hur man blandar för att få fram en så kall brun färg utan att det blir för mörkt?
  Har blondt hår men gillar kontrasten att ha mörka ögonbryn.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hej

  Jag ska ha den ljusbruna . Till mina mörkbruna ögonbryn. Vad ska jag blanda med och hur mycket av varje. Vill bara bli ett grad ljusare. 🌻
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Funkar!

  Absolut så funkar det bra, bara att blanda och applicera. Det är i princip omöjligt att inte få in det i ögonen dock och svider gör det. Annars är det väldigt enkelt, resultatet blir mörkare ögonfransar men någon jätteskillnad gör den inte. Helt ok för priset, enda minus egentligen är att man måste köpa till krämen att blanda ut med. Använde den bruna färgen till ögonbrynen, blev svarta så vänta inte för länge innan man torkar av det. Färgar även av sig en del på huden.
  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Naturbrun

  Bra färg men önskar det kunde funnits en mörkbrun
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Tips blanda i lite av den svarta så blir det mörkbrun men blanda färgerna först innan du blandar med vätet så mixas det lättare 👍🏻
   1 gillar

RefectoCil
Färg 3. Naturbrun 3 Naturbrun

183 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning.
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor
Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning: Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips: För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1
Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 
 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0006

Köps ofta tillsammans

452:20
287:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter