1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 89 betyg
7
4
7
8
63
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  8 gillar
  • Hudterapeut på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Lovisa, detta är väldigt varierande, man kan också prova att ha på den något längre tid om man vill försöka på den att fästa på huden.
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 dagar sedan

  Grym!

  Helt klart den bästa som finns!
  Snabbt, enkelt och sitter i flera veckor o
  Jag är blond naturligt och blandar ljusbrun och grafit lika deler för att få en kallare brun nyans på brynen.
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Få till rätt nyans...

  Hej!
  Jag har mörkbrunt hår i en kall nyans. Mörkt ”gråbrunt” skulle man väl kunna säga. Min ögonfärg är nötbrun. Funderar på om färgerna ”Naturbrun” och ”Svart” skulle bli bra tillsammans till mina bryn. Isåfall hur mycket av vardera? Eller räcker det endast med färgen ”Naturbrun” och låta den verka längsta verkningstid? Jag vill uppnå en kall mörkt grånbrun nyans som varken blir för ”svart” eller ”varm-brun”.

  Mvh,
  Sara
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Ok. Tack för svar! :)
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hjälp

  Hej! Jag skulle vilja färga mina ögonbryn men är osäker i färgen. För jag har ”dirty blonde” o lite ”ljust brunt” hår men jag har knappt någon färg på ögonbrynen och jag skulle vilja att det blir nästan samma färg som mitt hår så de ser naturligt ut. Vilken färg tycker du jag ska ta isåfall?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej! Då skulle jag rekommendera 3,1 ljusbrun. Ha dem bara i någon minut första gången och vill du att det skall bli intensivare så kan du ha i det lite längre nästa gång.
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Känslig..

  Har tidigare använt Depends ögonbrynsfärg och har de senaste gångerna reagerat på den produkten med svullnad, rodnad och fruktansvärd klåda. Detta håller i sig i ca 1 vecka och det känns inte värt att få färg på brynen :) Har hört att denna produkt ska vara skonsammare för oss som är lite känsliga, stämmer det? Eller har ni något annat tips på färg för brynen?
  Gilla
  • för 3 veckor sedan
   Tack snälla Mikaela för svar och tips! Ska absolut prova och håller tummarna för att det fungerar! Ha en fin sommar!
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  ljusa upp

  hej
  jag har svarta ögonbryn och vill ljusa upp dom lite så att dom blir lite ljusare, vilken färg skulle ni rekommendera?
  Gilla

RefectoCil
Färg 3.1 Ljusbrun

89 Betyg
69:-Rek. pris 79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning.
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor
Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning: Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips: För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1
Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 
 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0007

Köps ofta tillsammans

188:-
387:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019