3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 97 betyg
7
4
7
10
69
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Super

  Dessa är super. Kan tyckas att inköpet blir dyrt eftersom man även behöver köpa till oxidant men i längden blir det inte så dyrt. Blir billigare attanvända än ex. depends.
  Dessutom är det super att man kan välja med så många olika färger så att man kan få det mera att likna sin hårfärg. Rekommenderar detta verkligen!
  #tävling
  8 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Wafa! Ja, de ska finnas i butik att köpa. Däremot kan lagersaldo variera lite, så jag rekommenderar att du ringer till närmsta butik och frågar så att de har produkten inne! Här hittar du alla våra butiker och deras kontaktuppgifter: https://www.lyko.se/butiker :)
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 dagar sedan

  Bästa färgen jag testat!

  Har testat många olika märken till bryn/fransar och denna är den absolut bästa. Färgen håller väldigt länge på brynen och fransarna, något som jag tycker är viktigt.
  Väldigt dryga produkter som räcker i en evighet. Kul att det finns många färger att välja mellan så alla kan hitta någon som passar!
  1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Refectosil

  Har ganska mörka ögonbryn i mig själv men då dom inte växer jämnt så behöver jag alltid fylla i som. Då funkar Refectosils ögonbrynsfärg superbra, var väldigt lätt att hitta en färg som matchar mina egna ögonbryn också. Färgen håller i sig i lite över 2 veckor och tuben räcker vääääldigt länge trots att den är liten. Väldigt bra!
  #tävling
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Snyggt resultat

  Jag har tidigare använt depends frans/brynfärg men den har knappt gjort någon skillnad och alltid lämnat fransrötterna ofärgade. Den här färgen dock, den fungerar! Mina blonda fransar blev djupsvarta på bara 7 minuter! Underbart! Tuben är liten men dryg!
  1 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Oj ,vilken skillnad ! 👍 Så blir det aldrig på mina fransar med depend eller colorans heller.Fastnar bara på ögonbrynen. Får göra som du köpa den här istället ! Hoppas det håller flera veckor också 🙏
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Bästa färgen

  Testat ungefär ALLA färger på marknaden och denna är helt klart bäst och billigast. Köp!!!!!!
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Bästa!

  Har tidigare använt mig av coloran men denna vinner mes hästlängder. Blir en bra mörk färg och håller bättre. Plus för att det räcker till många appliceringar. Är mycket nöjd.
  1 gillar

RefectoCil
Färg 4. Kastanj 4 Kastanj

97 Betyg
55:20Rek. pris 79:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.

Observera: 
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning.
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor
Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden. 

Beredning: Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick. 

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips: För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1
Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen. 

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion. 
 • Allergitest rekommenderas. 
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0008

Köps ofta tillsammans

158:40
343:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019