1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 18 betyg
0
0
0
1
17
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Rekommenderas

  Jag gillar att öppningen/pipen på förpackningen gör det lätt att dosera de antal droppar man droppa ut och blanda med bryn-/fransfärgen. Den svider lite när man färgar fransarna, men inte alls i samma utsträckning som andra produkter/märken jag tidigare provat.
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Nybörjare

  Tänkte beställa fransfärg och då stod de att man behövde kombinera färgen med en sån här. Skulle ni rekommendera att man som nybörjare använder denna eller krämen?:)
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej!
   Den funkar superbra till ögonbrynen också! 😊👌
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Hej

  Vad är skillnaden mellan denna och den som är lila (creme) till att färga ögonbryn med jag ska färga med färgen ”refectocill natrulbraun” vilken rekomunderar ni till lite yngre och lite känslig hy?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Therése, det som skiljer dem åt är konsistensen, den som är lila är cream och den som är blå (denna) är liquid mer lättflytande. Det spelar ingen roll vilken av dem du använder. Om du vet av att du är väldigt känslig så har Refectocil en serie anpassade för dem som upplever att de är mer känsliga.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Ett måste

  Dropparna är ett absolut måste.
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Räcker resten av ditt liv

  Till höger depends lilla flaska. Till vänster denna. Den kommer räcka resten av ditt liv så väldigt prisvärt köp!!#tävling
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Fungerar utmärkt

  Jättebra produkt! Svider lite på ögonfransarna men det är om man kommer för nära fransrötterna. När jag färgade ögonbrynen sved eller kliade det inte alls. Fungerade utmärkt! Rekommenderas
  Gilla

RefectoCil
Oxidant 3% liquid (10 vol.) 100 ml

18 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående
3% Väteperoxid-lösning som du använder tillsammans med Refectocil Frans- & Ögonbrynsfärg. En flaska räcker till cirka 100 appliceringar. Läs den medföljande manualen noga innan användning.

Användning: Blanda 10 droppar av RefectoCil Oxidant 3% med 2 cm av ögonbrynsfärg till en krämig massa. Applicera cremen direkt genom att följa instruktionerna som medföljer färgtonen.

100ml
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-317-0100

Köps ofta tillsammans

138:-
203:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter